20 små saker som kanske inte just alla vet om mig eftersom jag fyllde 20 i Söndags.

2010-10-05 | 20:17:38 | Direktlänk | Blandat | 9 Kommentarer
Jag fick inspiration från http://evelinamaria.devote.se/ som gjorde en lista om sjutton små saker eftersom hon nyss fyllt 17 år.

1. Jag tjatade och tjatade om en hund, när jag gick i 6:an kanske, kollade i hundböcker och bara längtade efter hund. Sen en dag ringde telefonen och det var en hund som inte hade någonstans att bo, en liten söt Zoya, som då var 1,5 år och när vi såg henne första gången den kalla Januari dagen så tog vi hem henne och hon blev våran. Hon skulle vara avlingstik men hon fick fel på köldkörteln efter första kullen och sen la hundskolan ned i Sollefteå typ. Så hon blev våran, alldeles egen Zoya mys älsklings hund.
Haha hej stora rumpan och Zoya år 2007.
2. Jag har typ oftast kalla händer och fryser himla ofta. Det är tur det finns te. Fast fryser inte lika ofta som förut i alla fall.

3. Jag har alltid kalla fötter och när jag och mitt ex var tillsammans så när vi skulle sova brukade han alltid värma mina fötter med sina.

4. Jag tycker inte om att prata i telefon förutom när man ringer och ska säga något bara just sådär. Det är roligare att göra något annat då än att bara sitta och prata i flera timmar. Men min internetvän jag har slutat prata med nu, kunde jag prata länge med. Men såhär i efterhand förstår jag inte hur jag kunde göra det. Dessutom kostar det massa pengar att prata i telefon. Inte som att sitta vid datorn, fast internet kostar ju pengar. Men inte varje gång man är inne på internet ju haha.

5. Jag började dricka alkohol när jag var 16 år. Inte så himla smart. Men jag väntade ju längre än andra i alla fall och dessutom dricker jag inte så himla ofta i alla fall. Fast ibland blir det ju några gånger i månaden, men oftast bara någon gång.

6. Jag trodde aldrig att jag skulle få någon pojkvän när jag var 14 år och sen så bara dök han upp där, min första pojkvän som jag hade och räddade mig ur mina ätstörningar och allt det där.

7. Jag hade ångest för att pröva byxor och tyckte jag var för tjock för att ha byxor. Sen så behövde jag ett par jeans och tänkte, men jag är ju inte så himla tjock ändå. För jag hittade faktiskt ett par som jag passade i och gillar himla mycket.

8. Umeå är en utav mina favoritställen att åka till. Där skulle jag vilja bo eller Göteborg, men det känns så långt bort. Eller kanske något annat ställe.

9. Jag kommer ihåg sånt som ingen annan kommer ihåg eller som kanske någon måste skriva upp, är det något jag ska göra, har jag det alltid i huvudet men skriver det i allmanacka ändå bara för att det är kul liksom haha. Eller något man ska komma ihåg bara.

10. Jag har haft färgat hår i flera,flera år. Ända sen jag var 13-14 år. Vill inte låta det växa ut till min vanliga hårfärg igen heller.

11. När min mamma jobbade i Hemtjänsten när jag var liten sa jag att jag aldrig skulle kunna jobba inom det. Sen sommarjobbade jag på ett Ålderdomshem förra sommaren och jag klarade utav det, än fast det var lite jobbigt ibland.

12. Jag har alltid nagellack på mina naglar. Har haft det i över ett år. Vill skaffa ännu fler fina färger än vad jag har också.

13. Jag bråkar aldrig med mina syskon längre och får dåligt samvete om jag råkar säga något dumt till mina föräldrar, bråkar aldrig med dem heller. Man ska vara snäll med sina nära och kära! :)

14. Jag älskar färgglada kläder och kan typ inte ha svart på mig, men jag har typ svarta strumpbyxor och sånt, men inte så mycket mer, men ska nog skaffa lite mer svart ändå.

15. Jag har aldrig vart utomlands, inte ens i Danmark,Finland eller Norge. Men drömmer om att resa till Italien, Paris, London och Berlin eller Barcelona och ska göra det någon dag också.

16.  JAG HAR INTE FACEBOOK!!! Men jag kommer säkert skaffa det någon gång ändå...

17. Jag skulle ha födelsedagsfest när jag fyllde 18, men så kom typ inga som jag hade bjudit och då blev jag ledsen och ska aldrig mer ha fest efter det. Förutom småfester då nån gång när man flyttat hemifrån.

18. Jag älskar lax för mycket för att sluta äta det. Man ska äta det man tycker är gott och inte tänka så mycket jämt. Men man gör ju som man vill. Därför tycker jag att dom som äter kött inte ska klaga på dom som inte gör det. Men jag äter ju fiskkött så jag kan inte kalla mig för vegetarian hehe. För det är ju rätt dumt att göra det, då man faktiskt äter fiskkött.

19. När jag var yngre brukade jag få sminka pappa, fixa håret och ta på honom tjejkläder. Min pappa är speciell. Man får typ göra vad som helst på honom. Haha. Fast numera gör jag det ju inte. Fick fota honom också. Haha. Min pappa är bäst, dessutom tycker han om Kent och annan bra musik, bästa pappa!

20. Jag gillar att kramas massor men jag gör det alldeles för sällan, därför får man skaffa sig någon fin att vara tillsammans med sen nån gång när det händer, som tycker om att kramas. Hihi.



Evelina

hihi, grattis i efterskott till dig också!

2010-10-05    20:25:12    http://evelinamaria.devote.se
Erika

Jag har varit ett par gånger i finland, men det räknas knappt som utomlands ;)



Så mycket jag skulle få hitta på om jag skulle göra den där listan. 31 saker, hehe!

2010-10-05    20:30:51    http://morgondimma.blogg.se/
marie

Haha, skaffa facebook!

Jag har börja hänga där igen ;)

2010-10-05    20:31:14    http://lillbrun.blogg.se/
Erika

Jag som trodde jag var ensam om att inte ha facebook :P

2010-10-05    21:35:24    http://sparvel.blogspot.com
Angeliqa

Vilka roliga och intressanta fakta!

2010-10-05    21:38:19    http://sopnedkast.blogspot.com
Mimi

Vilken kul lista, känner nästan själv för att göra en sådan nästa gång jag fyller år. :D

2010-10-05    21:39:13    http://lobotomi.wordpress.com
sofia schöön

haha, jag har fergat håret sen jag var typ 10!

2010-10-05    22:08:22    http://sofiazim.blogspot.com
Becca

Haha ååå vad mysigt att du fick sminka din pappa! :D:D så gulligt! Har du inga bilder på det? haha



sv. Tack snälla söta fina du! Hoppas din dag varit fin! Min var i alla fall mys :D

<3

2010-10-05    22:39:38    http://beccatroll.blogg.se/
c

fin lista fina du :)

2010-10-06    20:28:16    http://dailydoseofimagery.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback