Tisdag

2010-11-03 | 01:01:58 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Rensade precis bland alla bloggar och tog bort några som inte är så intressanta längre, som man inte förstår varför man läste. Upptäckte att några hade flyttat på sig till en annan blogg, att några hade tagit bort sina bloggar, flyttat omkring litegrann och nu känns det bra,bra inne på min sida på bloglovin. I dag vaknade jag tidigt, för min äldsta systers hund sov här, men sen la jag mig i pappa och mammas säng för att hunden kanske skulle bli lugnare, då låg vi och gosade tills hon somnade, sen var hon lugn tills jag vaknade igen och klev upp.

Gjorde i ordning mig, hämtade posten, hade fått ett paket, en klänning som kändes lite tajt om axlarna, men får pröva den fler gånger och annars får jag sälja den vidare eller lägga den på Second Hand, trist dock om det skulle bli så. Men man kan inte ha tur jämt. Köpte ju den på tradera för inte allt för dyra pengar, men pengar är alltid pengar, ska pröva den fler gånger helt klart innan jag bestämmer mig hur jag ska göra. Måste rensa garderoben nån gång alltså också. Hehe. Sen åkte jag intill stan, fikade med Marie och Linda, trevligt med fika två dagar i rad! Men nu blir det nog inget mer fika den här veckan, fast till helgen kanske det blir fika, åtminstone te! :)

Åh, åh,åh jag blir tokig, hoppas jag får prata med fina du i morgon! :)
Sen promenerade vi runt i stan, jag köpte en tablett ask med Gojibär, nyttigt värre! :) Efter jag sagt hejdå till Marie och Linda, träffade jag Sanna vi promenerade bara lite smått på stan, jag köpte ett par jättegosiga leggings eller tights, nu får jag inte shoppa mera alltså. Skärpning hehehe. Trosor köpte jag också, typ världens tråkigaste att köpa, men något man alltid behöver! Finfina är dom!

Vi promenerade till Studion där Robert jobbar, hängde där ett tag, drog och köpte mat, åt mat hemma hos Robert, drack kaffe och åt en smaskig muffins till efterrätt. Sen skulle mamma skjutsa hunden till Elin eller ja hämta Elin också förstås, så det blev en liten åktur, det var jättemörkt och regnigt, så min mamma såg typ ingenting, men sen fick Elin köra istället, tur att någon utav mina systrar har körkort i alla fall, jag själv har ju inte det heller så haha.

Kom hem, promenerade hunden, duschade, gjorde hårinpackning, tog på mig supergosiga kläder, sen har jag suttit här och läst en massa bloggar. Nu ska jag nog hoppa i säng snart kanske. Känner mig tröttis. Berättar inte det jag är pirrig inför, förrän om några dagar. Ni ska få vara ännu mer nyfikna! (Fast jag längtar så jag vet inte vad!)

Nu fick jag ont av allt detta skrivande, jag berättade om min dag in i minsta detalj, så tokigt det kan gå ibland! Druckit te har jag gjort också, mums.
Bjuda på nån gammal bild kan jag väl också göra.




Puss!

c

DUMMA DAJ SOM INTE SÄGER

två gissningar;

1. du har nån på g som du ska träffa. (johans gissning, haha!)

2. min gissning, som egentligen mer är en förhoppning än gissning; du ska åka till sthlm :D :D :D



nä, ingen är säkert rätt. men jag och johan lekte gissningsleken igår typ, hah.

2010-11-03    07:44:16    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

Prova den, annars får du lägga ut den här till försäljning, hihi jag har ju köpt dina klänningar förr ;)

2010-11-03    08:44:46    http://emmasays.blogg.se/
sofia

vilken härlig blogg

2010-11-03    09:47:38    http://dagarutandig.blogspot.com/
Lotta

åh, tack fina

2010-11-03    16:05:35    http://enlitenlotta.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback