Jag hade tråkigt och sminkade mig lite och tog bilder fast jag blev inte nöjd med någon typ. Så kan det vara. Bjuder på den här ändå.

2010-11-21 | 01:49:14 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
Hej gosiga kläder och fula affischer, måste göra det här rummet lite mysigare och några rum till kanske, fast det är ju mina föräldrar som bestämmer förstås, men vi bytte gardiner här inne idag i alla fall så det blev lite finare, nu ska bara alla saker bort från golvet först och främst.
Nä snart ska jag nog hoppa i säng. Jag blev nöjd med bilden förutom att hakan ser knäpp ut, jag ska sluta klaga på saker och ting hehe. Puss.

krille

sv:

nämen, tack så mycket! :)

jag tycker att umeå är helt okej, är lite leds bara, men det skulle jag nog vara oavsett vilken stad jag bodde i! Sommaren vid kajen är fin.



2010-11-21    09:16:39    http://ellirk.blogspot.com
Lindsey

Hellu, ser att du fortfarande står kvar på ej bekräftade inbjudningar till min blogg. Funkar inte inbjudan? Eller har du någon annan adress som jag kan skicka till?

2010-11-21    20:11:07    http://lovely-lindsey.blogspot.com
Louise

Oh, koftan är väldigt fin! Och ibland är det lite svårt att låta bli att klaga.



sv: Tack så mycket, fina du! Förhoppningsvis är det en mindre djup svacka för min del. Och jag håller tummarna för att du också mår bättre snart. (: <3

2010-11-21    23:05:53    http://andvari.blogg.se/
Lisa

Hej Lisa! (Det är konstigt att vi heter samma sak)

Tänkte bara att jag skulle skriva ett litet tack, du skriver alltid så fina saker till mig & jag är urdålig på att skriva något tillbaka. (Men du ska veta att jag kikar in här ibland även om jag inte skriver något.)

2010-11-21    23:30:53    http://flortunn.blogg.se/
A.

sv: åh, du har visst läst mina tankar ;) jag funderade faktiskt på hennes frisyr förut, men vet inte om jag vågar o; men hon är sjukt snygg i den frisyren och jag älskar den filmen!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback