Måndagens klädsel

2010-05-03 | 14:31:38 | Direktlänk | Dagens outfit | 7 Kommentarer


Mitt hår ser jätteslitet ut på bilden, men så himla slitet är det inte faktiskt, ibland kan bilder ljuga hehe. Klippte mig ju senast i slutet på Mars.



Hej jag sitter ned och ser ut som jag inte har några ben, men jag har faktiskt rätt långa ben! Bilden är tagen i vårt datarum, min äldsta systers gamla rum heh.



Jag ser sur ut för jag tittar ned men man ser ju i alla fall min fina ögonskugga och mitt fina nagellack och mina ben ser tjockis ut, men äsch det är bara muskler! :)

Idag ska jag och pappa ut och åka lite, haha, nej skojar. Vi ska köpa en fåtölj åt min syster på en äcklig loppis, saltmagasinet som jag inte gillar så mycket, handla lite på Lidl, köpa smarrig pizza och sådär.

Ikväll ska jag kanske titta på An Education, den filmen jag har kvar att titta på från de jag laddade ned, jag som aldrig ens brukar ladda ned, vågade för ett litet tagsen.

Puss


Linda

Saltmagasinet är en mycket skabbig loppis, men dom har väldigt mycket kul där som man kan köpa och tvätta ordentligt hemma så blir det fint :) Men det är lite synd att det är så skabbigt för det hade verkligen kunnat va hur mysigt som helst där i saltmagasinet om de bara ansträngde sig lite!

2010-05-03    15:14:19    http://taggtroden.blogg.se/
Ally

mitt hår är superslitet men jag är för lat för att klippa mig haha

2010-05-03    18:15:31    http://alexitas.se
bitterfittan

gillar din klänning!



jag vill också ha en fin blå klänning (:

2010-05-03    18:21:05    http://frokenbitterfitta.devote.se
Erika

Saltis luktar illa, en dag satt jag och åt en matlåda och jag försökte att komma på vad den smakade. Då slog det mig att den smakade som saltmagasinet luktar. Blä, hehe!



Sv. Fjärilsklänningen är såld men den andra är kvar så den kan jag hålla åt dig om du vill prova den. Jag ska gå igenom garderoben mer också så det kan hända att det dyker upp fler plagg, och skor om jag kan skiljas från några.

Till helgen kanske mats ska till umeå, men han har inte bestämt sig riktigt än så jag väntar på vad han bestämmer sig för att göra. Om han åker så har jag ingen bil. Men då kan vi ta turen till långviksmon helgen därpå istället =)



Kramen!

2010-05-03    18:32:18    http://morgondimma.blogg.se/
Linda

Ja men precis!! Men böcker är i alla fall rätt bra där, dom är billiga, men filmer tar dom verkligen överpriser på!!! Möbler tycker jag också är rätt billiga där :) (om vi ska se till det positiva ;))

2010-05-03    18:51:53    http://taggtroden.blog.se
Cornelia

Babe! Ditt hår är superfint även om det skulle vara lite slitet!

2010-05-03    20:16:46    http://knacktspader.blogspot.com
Linda

Ja det var lite väl mycket! Men på Kupan kostar böcker oftast bara några kronor och jag hittar alltid någon jag vill ha där! :P Det är grejer det!! ;)

2010-05-03    22:46:47    http://taggtroden.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback