Söndagskväll

2010-05-30 | 23:04:23 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Sitter och äter kvällsfika, mumsiga knäckebrödsmackor med smör,ost och tomatskivor på med aromat på tomaterna, ska dricka en kopp koffeinfritt te, sista påsen jag har, ett glas vatten för som ni vet är ju te vätskedrivande hehe och äta en skål med yoghurt och bananer, mumsigt,stort kvällsfika! Ikväll har jag vart hemma hos Robert med Sanna,fast hon låg mest och sov, tröttisen. Slappade bara där och diskade bort all hans disk, kände mig lite duktig och tänkte cykla och panta alla hans burkar, för han sa att jag skulle få pengarna som skulle bli för det och det var en hög, men det var jag för lat för, har äntligen betalat en traderaauktion som jag fick mejl på för några dagar sen, renbäddat, duschat och smörjt in mig med bodylotion som vanligt.

Nu sitter jag här i en mysig pyjamas, kofta och en filt, myspysigt. Lyssnar på Pär Hagström and Cirkus transmopol. Ska läsa lite bloggar och sådär. Sen ska jag nog sova, är riktigt trött, eller får se när jag hamnar i säng och som Robert sa till mig i fredags, borde jag göra som han säger, ringa och säga hur det känns till någon, men jag vågar inte det, men det vore det allra bästa. Allting är så jobbigt ibland och jag är så duktig på att skjuta upp allting. Dumt det där att ha den dumma vanan att skjuta upp saker, som känslor som bara gör ont och är jobbiga. Känslor är jobbiga ibland. Riktigt jobbiga.

Dumma känslor och i morgon kommer jag nog upp rätt tidigt, ska rasta hunden på morgonpromenaden, baka Cupcakes kanske, gå och köpa frimärken eller antagligen lär jag cykla och göra det, så jag kan skicka brev till den här fina tjejen och jag skäms lite över brevet, för det är så mycket depp och känslor i det, men det är så fint att ha någon som henne att skriva utav mig till, om alla mina känslor och allting. Du är en råfin vän och någon dag i livet ska vi träffas i det verkliga livet.





Kläderna jag har på mig just nu och gammal bild sen Januari, men mina ben har ju inte förändrats något sen bilden togs haha, kanske fått mer färg, lite i alla fall på vaderna och jag vet att mina knäskålar ser lite läskiga ut på bilden hehe, men jag bjuder på den här ben bilden och jag längtar tills jag får bruna ben och mina eksem försvinner.

Puss

/C'

men åh så sött du skriver om mig, förtjänar jag såna där fina ord? verkligen gulligt av dig, jag är så glad att vi blev 'brevisar' (låter kanske töntigt, men wth ^^) & ser verkligen framemot dagen vi kan träffas. känns som vi kan ha så mycket att dela med av oss till varandra :-)

glöm inte att du är lika fin du! <3 ser framemot brevet, känns så bra det du skrivet, att du kan skriva av dig osv. så ska det vara. :-)

2010-05-30    23:27:47    http://differentways.blogg.se/
Daniel

Vackra du!!



Härligt bilder, paaaarty!!!!

2010-05-31    09:12:20    http://danielfagerholm.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback