Jag är trött och borde gå och lägga mig snart men istället sitter jag och lyssnar på fin musik och läser bloggar.

2010-03-13 | 02:05:17 | Direktlänk | Tankar | 6 Kommentarer
Har egentligen ingenting att blogga om idag. Men idag var jag och pappa inne på Second hand igen, han köpte två möbler till min äldsta syster, vars den ena möbeln skulle jag vilja ha, sen köpte han en film som verkade bra, den ska jag nog se på någon dag och tidningen Amelia, fnissfniss. Varför han köpte den vågar jag inte säga, fniss. Sen blev det Tacos och tv-tittande i form utav Mauro &Pluras kök, det var reprisen och fan så bra det var, måste se första avsnittet på webben någon dag. Eftersom pappa har skaffat alla mysiga kanaler igen, för han fick ett bra erbjudande, så kan jag titta på vilken kanal jag vill, för vi har några stycken nu, fast jag tittar nog mest på ettan ändå tror jag. Ätit godis eftersom det var rea på lösviktsgodis hos Willys idag, köpte det i en sån där finfin burk, åh åh. Promenerat med hunden och idag blev det en solskenspromenad och kvällspromenaden med hunden var mysig, jag sjöng med i musiken jag lyssnade på och tittade upp på stjärnorna. Den här dagen har kanske inte vart så innehållsrik eller litegrann åtminstone. Men den har vart fin ändå och du är finast i världen.

Snart blir det nog sängen och försöka sova tror jag. Om jag lyckas är dock lika spännande varje gång och våren är påväg nu eller om den redan är här? Förälskad i den är jag i alla fall och ni kan ju alltid gå in och titta på mina grejor på tradera om ni har lust, för de går ut snart. http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=0



Därför bjuder jag på en gammal vårbild från April 2007.

Puss

Lova

Hej. Vad trevligt att vakna och läsa alla dina kommentarer, den ena finare och gulligare än den andra! Jag måste säga att jag gillar din stil, plus att du har ett av de finaste namnen jag vet.

2010-03-13    08:28:29    http://www.baralova.se
beabea

alltså jag vet inte vilken färg, jag tar bara en som ser bra ut i affären, har ingen koll på vad den heter elller nåt eehhhe

2010-03-13    09:04:42    http://peterstormare.blogg.se/
bakom saningens stängda dörrar

vilken härlig bild !

2010-03-13    09:48:08    http://unspokenandunsaid.blogg.se/
nicolina

svar: garden collection bilder hittar du här inne: http://www.hmthegardencollection.com/press-pictures/



vår! ♥

2010-03-13    11:25:28    http://somettbrevutanslut.wordpress.com
Annie

Vill du bli veckans favorit blogg hos mig? Kika då in på www.annierehn.blogg.se och anmäl dig till tävlingen där! Ha en underbar dag :)



KRAM!

2010-03-13    15:09:12    http://annierehn.blogg.se/
elin

åh fan vad jag vill ha vår

2010-03-14    00:19:46    http://pratstund.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback