Söndag

2010-06-13 | 20:43:10 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Idag har jag inte gjort mycket alls, har börjat min kur med echinacea som ska funka emot förkylning, får se om det funkar eller inte, Erika sa i alla fall att det var jättebra, läste dock nyss på internet att det inte funkar, men vadå man kan ju pröva i alla fall när jag har det hemma liksom! Tagit en C-vitamin tablett har jag också gjort, suttit ute i solen, fast det var rätt kallt. Slappat. Läst i några tidningar, lagat majsbiffar och pasta,legat och sovit en stund, hade ont i magen där ett tag. Så idag har vart en himla slapp dag med andra ord, men på söndagar får man slappa, fryser gör jag också, fast inte just nu i alla fall.  Ska nog ligga och se fler Ullared avsnitt idag på playkanalen på 5:an, det har ju börjat gå på tv också, men bättre att se på play för då kan man se det när man vill istället. Just nu sitter jag och äter en glass, så då får jag skylla mig själv om jag börjar frysa hehe. Man kanske ska läsa lite i Dagens Nyheter också som pappa fick idag. Jag ser framemot nästa helg då det blir IKEA och Birsta City :).

Fast jag åkte på en liten tur, haha, till Ica Kvantum och handlade med mina föräldrar, fick en Center nougat, den är mums mums. Sitter och äter på den nu. Har nyss ätit Aprikoskräm, gottigt.



Bild från Maj förra året och det har ändrats lite i vardagsrummet, ny soffa har vi också, jag borde använda den där kjolen någon solig fin dag, men då kommer min syster säga att jag har bondmora rumpa i den hahaha, men skitsamma om jag får en stor rumpa i den, den är ju jättefin!

Puss

marie

Jag kan nog alla dagar ! :P

Jobbar alla dagar, men är ju ledig på dagarna mellan 9-16 så :)

ska vi säga onsdag?

2010-06-13    21:10:57    http://lillbrun.blogg.se/
/C'

nä men har du gått & dragit på dig en förkylning :( ta det lugnt & krya på dig!



aw, kommer sakna dig med! <3

2010-06-13    21:30:33    http://differentways.blogg.se/
/C'

jag blir så satans glad av att du kommenterar en massa härliga & goa grejer, åh :D ! vill träffa dig nuu ju :< varför går inte det liksom? :<

2010-06-13    22:34:49    http://differentways.blogg.se/
moa

en bondmora-rumpa är inte att förakta, har du inte sett studien som visar att män reagerar på kvinnors kurvor på samma sätt som på droger? ;)

http://www.msnbc.msn.com/id/35540957/ns/health-skin_and_beauty/

2010-06-14    10:44:41    http://smittenkittenblog.blogspot.com/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback