Onsdag

2010-06-30 | 22:50:44 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Idag har jag vart på loppis med pappa, Saris Gammalt och Nytt, fast hon har i princip lagt ned där hon är nu, det kom för lite folk dit, trist. Det var ju så himla mysigt där, hon hade städat ur hela butiken och var bara i ett litet hus det var kvar saker på halva priset. Pappa och jag fyndade lite saker där, eller jag fyndade inget, förutom en liten skål men ändå. Sen köpte jag ett nytt försvarets, fast när jag kom hem igen så hade mamma köpt det åt mig idag, så nu har jag ett litet lager, bra det som är skyddat för hundar som bara ska äta upp dem, sen handlade vi lite mat och sådär. Åt Grekisk sallad till middag, så himla gott är det!

Skulle ta en långpromenad men då började det åska och regna, så det blev inget utav det, får bli någon annan dag istället. Bakade en jättegod björnbärskaka fast hade hallon i också och jättegoda frallor, rastade hunden och sen har jag mest slappat. Ska snart kika på 2 avsnitt SATC på 3:an och sen kanske se någon film,får se.

I morgon ska jag antagligen umgås med min kära syster, det blir fint och i helgen är det Hamnfesten och i slutet på Juli ska jag och pappa på en endagsfestival i Härnösand, massa bra indiepop band där. Jävligt fint att kunna åka på festival med ens pappa,bara för att han har bäst musiksmak. Vi köpte 2 filmer idag också på Onoff, nån utav dem ska jag se ikväll kanske. Nästa vecka spelar Salem Al Fakir här i stan och det är Gatufestivalen, blir himla fint det, det ser jag framemot massor! Lyssnar just nu på Kents nya, ihhh! Så himla bra! Nästa vecka ser jag dem igen hihi.

Puss på er




Foto taget Juni eller Juli 2006, ingen utav de kläderna finns kvar längre hehe, sålde klänningen och slängde jackan på soptippen som var lite smutsig minns jag hehe.

Emma

sv: ja, de är så himla fina!!!

2010-06-30    23:24:21    http://vitsippa.devote.se
Angelica

ses på gatufesten då! :D



Kent föralltid i hjärtat! <3

2010-06-30    23:46:45    http://liillasyster.blogspot.com
Ingrid

Himla fin bild!

2010-07-04    22:08:46    http://enoughisenough.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback