Fredag

2010-06-11 | 11:20:01 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
Idag har jag hostat som satan, fan vad jag hatar rethosta och känner mig inte så himlarns kry och har en massa tankar och mår inte så himla bra. Åkte inte på Carros student, så jävla dålig jag känner mig nu, mår man redan dåligt, så mår man ju sämre om man inte gör något man skulle göra. Drömde en massa konstiga drömmar inatt och på nått sätt, känns det inte så kul att åka dit och se en massa glada människor när en själv inte mår bra. Fast nu är det ju redan försent så. Känner ångest över att ett år redan gått och som jag sa förut, att inget hänt i mitt liv, men som min brevvän säger,man ska väl tänka framåt och inte bakåt.

Nu ska jag sluta skriva massa deppigt skit här. Men det måste man väl få göra ibland och raderade det förra inlägget som jag skrev. Det blev alldeles för deppigt tycker jag. Just nu vill jag ungefär bara lägga ned mig under täcket igen, fast så kan man ju inte göra, det är ju inget kul under täcket liksom, inget blir ju bättre utav det. Kanske mår bättre senare idag. Lär väl åka på soptippen med pappa kanske, haha, alltid "roligt".

Nåväl hoppas ni alla där ute får en bra dag, kanske jag får ändå, fast tror jag inte. Bajs på allt ungefär. Ja, ursäkta min negativitet. Jag brukar vara positiv annars. Men vissa dagar går det bara inte.

lundblom

skitfin blogg :)

2010-06-11    11:28:52    http://lundblom.blogg.se/
Victoria ♥

uusch ;( krya på dig!

2010-06-11    11:34:21    http://natdhasis.blogg.se/
/C'

du behöver inte 'be om ursäkt' för att du är negativ, man får må dåligt också. jag tror det kan vara nyttigt till och med, i alla fall om det inte håller i sig alltför länge. men det är inget att skämmas för kära du, försök muntra upp dig själv, men ha liksom inga KRAV på att du måste vara glad - låt dig själv vara down for a while, det vänder. <3

2010-06-11    13:02:23    http://differentways.blogg.se/
marie

:(

om du vill börja plugga så kan jag följa dig till studieplus och söka kurser på miroi, så som jag gjorde. Jag ska till stan någon dag till veckan. Om du vill alltså :)

2010-06-11    21:54:08    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback