Torsdag

2010-07-29 | 21:38:08 | Direktlänk | Dagens outfit | 7 Kommentarer
Idag sov jag alldeles för länge, absolut alldeles för länge, men imorgon ska jag kliva upp tidigare för att åka på loppisrunda igen, gosigt. Har bara hängt upp och tagit in tvätt,skrivit ett litet brev, ätit massa tigerkaka, mums med hembakat. Lagat fetaost aubergine lasagne som blev smaskens och kikat på 2 avsnitt Skärgårdsdoktorn. En slapp dag på det stora hela. Har en film kvar att se nu från lovefilm, jag älskade honom, jag tippar på att den är bra,bra. Borde ta en promenad också, får se om jag tar en liten kvällspromenad senare. Man måste ju promenera varje dag. Fast dör ju inte om jag inte promenerar heller hehe. Men bara en liten promenad kan ju vara mysigt sådär! Promenera är ju alltid fint!

Idag använder jag en t-shirt som jag inte använt på länge, som jag fick av min mamma förut. Just nu sitter jag inne och svettas, för det är 27 grader inne och dricker mango/apelsinsaft. Idag har det ösregnat,blixtrat och åskat, fast inte så lång stund som tur var. Men det kan vara ganska mysigt ibland och nu skriver jag bara  meningslöst tråkigt vardagsprat. Ska skriva något roligare inlägg någon dag och ni vet att ni mycket väl får önska inlägg!
Puss

/C'

sv; aw tack, det gick bra på jobbet idag med! kan berätta mer i ett brev till dig - jag har faktiskt både frimärke & kuvert hemma, så nån dag snart ska jag nog sätta mig ner & skriva av mig! :-*

2010-07-29    22:05:04    http://differentways.blogg.se/
Angeliqa

Ibland behöver man sova lite för länge, då kommer du garanterat orka med loppisrundan imorgon då :)

2010-07-29    22:21:30    http://sopnedkast.blogspot.com
amilia

SV; fan jag önskar jag kunde tänka så jag med. Min lever kommer säkert ramla av pinnen lite för tidigt! :|

2010-07-30    03:33:54    http://miilliisens.blogg.se/
marie

hm. tror du att du kan kolla med din far om han kan köra upp husvagnen? alla som åker kommer ge bensinpengar och så.. sen kunde lullens erik hämta den på söndagen!



Mamma tyckte att jag skulle dra upp den med rays pappas bil och sen flirta till mig en kille som kunde parkera den :p haha ofta!

2010-07-30    11:31:14    http://lillbrun.blogg.se/
lovisa/polichinelle

hoppas du hittar något på loppisen! är det något knasigt så kan du ju alltid beskriva det i tävlingen. (http://polichinelle.webblogg.se/2010/july/vinn-400-kr-vintage.html) ps. det behöver inte vara något du köpt, bara något du hittat!

2010-07-30    12:29:21    http://polichinelle.webblogg.se/
hanna

tack! jag köpte inte heller klänningen när den fanns och sen ångrade jag mig, men som tur var hittade jag den på stadsmissionen när jag var i malmö :) himla tur!



jag ska jobba som studentassistent på univerisitetsbiblioteket i växjö, så jag ska sitta bakom disken och sätta upp böcker i hyllorna. typ mitt drömjobb, haha. vad gör du när du inte lagar lasagne och tittar på skärgårdsdoktorn? :)

2010-07-30    16:05:01    http://pappanochhavet.blogspot.com
Marikka

Snyggt!

2010-07-30    18:24:40    http://magistra.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback