Om två helt olika saker.

2010-07-07 | 02:00:49 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
En vän rekommenderade nyss en dokumentär till mig, men det var alldeles för läskigt och hemskt för att jag skulle våga titta klart på den. Den handlar om unga missbrukare som tar heroin och allt möjligt. Jag blev ännu mer emot droger. Det är så hemskt med alla missbrukare. Jag tycker det är nog hemskt när man blir alldeles för full och får minnesluckor eller det snurrar i huvudet, man ska bara dricka sig lagom, det är det allra bästa. Alkohol är ju lagligt, men jag vet att skulle det komma idag,skulle det inte bli lagligt. Det är också farligt, men det är ju lagligt, fast det håller ju inte. Men man kan ju bara dricka litegrann, cider eller vin för att det är gott,dricka med vänner. Droger verkar ju vara en helt annan sak, de tror att de kan flyga och hasch är bara en ingångsport till allt värre. När jag tittar på den där dokumentären. Är jag väldigt glad över att jag inte är beroende utav alkohol, att jag aldrig har prövat droger och jag ska aldrig pröva heller. Jag blir ledsen över att det finns en person som håller på med det, som jag vet vem det är. Jag hoppas den personen slutar med det någon gång. Innan det blir värre.

I den där dokumentären, när de injicerar heroin ser det så himla läskigt ut och det kommer blod, åh, jag blev rädd när jag såg det och man ser hur konstiga de blir. Det tragiska är ju att de är missbrukare och beroende utav det. På Arvikafestivalen förra året, knarkade mina tältgrannar och jag hörde dem säga "jag vet inte om jag kan ställa mig upp", "jag känner inte mina ben". En annan som tog droger en gång sa att han kände sig som jesus. Droger är helt klart väldigt konstigt och jävligt farligt också. Det är ju hur många som helst som dött utav överdoser och allt möjligt.

Om ni vill titta på dokumentären så hittar ni den här:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7384947.ab
Det är förresten i Swansea det hela utspelar sig.


Men till något roligare så hittar ni receptet på kakan jag bakade HÄR, väldigt goda hallonbrownies blev det! Fast mina blev inte lika fina som hennes, men det är insidan som räknas, jag kan rekommendera hennes blogg också, den är fin,fin!


Nu ska jag läsa klart bloggar, sen hopp i säng, fast vågar nog inte sova efter jag har sett det där, såg inte ens hela, nog läskigt var det. Jag är lite känslig jag. Var någon som skulle börja knarka på Urkult också, jag blev så himla rädd, så jag gick i väg. Jag är rädd för hur dem blir när de knarkar, jag är rädd för droger helt enkelt och det är ju bra det, för då kommer jag aldrig börja med det,fast varför skulle jag börja med något som olagligt? Som jag kan bli satt i fängelset för. Nej,tack. Något jag kan dö av. Något som man kan bli beroende utav. Usch.

Nej. Sen hade jag en vän förut som sa till Devinia att hon skulle skicka efter något, Devinia trodde det var bantningspiller, men hon skickade efter droger. Så, efter det är jag ännu mer emot det och jag blev ju arg på henne också för att hon gjorde något sånt elakt mot Devinia, det hela resulterade i att Devinia fick gå och göra kissprov i flera veckor, för att kolla att hon inte höll på med knark. Men Devinia har hjärtfel och skulle kunna dö om hon gjorde det. Eftersom Devinia är en utav mina bästa vänner, blev jag väldigt ledsen när det här hände och ledsen för hennes skull.

Om någon skulle säga till er att ni ska pröva det, så stå emot! Jag har aldrig fått frågan, men jag skulle aldrig pröva om jag fick frågan, eller jo, jag fick frågan om jag ville pröva på Arvika och jag stod emot och sa nej.

Puss på er världens finaste läsare!


ida myrin ♥

din design är så fiin :)

allt bra? kram

2010-07-07    02:50:42    http://myrins.blogg.se/
/C'

mycket bra skrivet! <3

2010-07-07    06:41:42    http://differentways.blogg.se/
Linda

Ja fy, jag såg den där dokumentären och hade ont i magen sen resten av kvällen :( Den var hemsk! Och droger är hemskt! Jag avskyr droger och tycker inte om alkohol heller! :(

2010-07-07    09:07:00    http://taggtroden.blogg.se/
marie

Helt rätt!

Usch jag kollade lite på den där dokumentären i går också men såg inte klart den :(



Ses sen idag!

2010-07-07    09:48:08    http://lillbrun.blogg.se/
Lo

tack finis!

2010-07-07    11:53:09    http://thesatisfaction.devote.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback