Min torsdag Del 1!

2010-07-10 | 15:03:11 | Direktlänk | Blandat | 3 Kommentarer


Världens finaste syster som egofotade sig när hon väntade på att Pappa och jag skulle komma och hämta henne.



Efter vi hade vart på Blåporten i Älandsbro, världens bästa loppis! Där jag var för första gången,där jag hittade en fin skjorta och fick en fin kastrull av pappa med en blomma på, som jag ska ha till jag flyttar, fast jag vet inte varför jag inte betalade den istället hah.  Min syster hittade lite där också. Sen åkte vi till Dollarstore där jag hittade mitt kära gröna hallonte som jag letat massor efter. Sanna shoppade massor där. Sen blev vi jättehungriga och jag ville testa Rutiga Duken i Härnösand. Så det slutade med att vi åt där. Det var gott, mysigt och nästan som Reuterdahls. Dit vill jag fler gånger.



Jag äter Laxpasta och det var för mycket grädde i den. Jag sa till Sanna igår att jag såg så tjockis ut på den här bilden. Då sa hon det tänker ingen på. Men nu kommer ni tänka på det, då jag säger det. Då sa Christian att man går upp fem kilo på kort och sen ser man ju alltid tjockare ut då man sitter ned också.



Jag ser gravid ut hah. Jävla tjockis. Hatar den här bilden. Förstår inte hur jag kan se ut som världens tjockaste människa, ja ungefär så. Men då bjuder jag väl på min gravid bild! Hej, jag är lik min pappa, för det sa Sandra igår!



Jag gör en ful min som vanligt!



Äter laxpasta.

Sedan promenerade vi i två butiker i Härnösand. Åkte vidare, stannade när vi var jättenära Sundsvall eller kanske innan. För att köpa en kopp kaffe för alla våra trötta huvuden och en kanelbulle. Åkte vidare och kom fram. Hittade en parkering. Sanna och jag skulle gå på stan, men då stängde dom klockan 18 när vi var framme. Haha, så jävla dåligt. Men då slapp man göra av med pengar. Vi kom på att det är bäst att kanske hämta jackan i bilen på en gång. Så då skulle vi gå och leta bilen, men vi hittade ju inte dit. Men tillslut fann vi våran bil! Jag bytte strumpbyxor och sjöng en rolig knasig låt, jag improviserade. De som gick förbi började skratta. Jag såg även Ivar. Sen promenerade vi och checkade in oss på området. Haha checka in, låter som jag var på hotell.

Träffade min bloggvän Angelica också! Himla fint!

FOTOGRAF:SANNA PÅ ALLA BILDER!

Lenita

på rutiga duken har jag också varit en gång med min vän kicki. det är himlans mysigt där.

2010-07-10    16:30:27    http://prozac-vs-heroin.blogspot.com
/C'

du är fiiin! <<3

2010-07-10    18:30:02    http://differentways.blogg.se/
Sofia i London

jag tycker du liknar pixie geldof!

2010-07-11    09:23:37    http://sophedeluxe.devote.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback