Torsdag eftermiddag.

2010-01-21 | 16:00:46 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Lyssnar på Marit Bergmans nyaste skiva och fy så underbar hon är och jag har nyss skrivit ett jättejättelångt brev och nej jag skojar inte, jag vet inte hur många A4 papper det blev till min fina vän Lenita och jag råkade skära mig på papper och det gjorde ont som tusan och jag har ont i mina små stackars tår fortfarande som jag råkade skada i min pojkes trapp när jag var där fast nu gör det ont i en tå på den andra foten istället haha. Jag råkade klanta mig och ramla lite lätt och mina naglar på mina händer är lila nu och fina. I morgon ska jag fika och det blir dunderfint och jag ska ta mig i kragen och skicka iväg ett mejl någon dag. Våga kolla hur mycket pengar jag har kvar, jag är rädd att jag har minus på mitt konto, men jag ska nog våga kika ikväll eller senare idag. Nu ska jag fortsätta läsa fina bloggar som jag inte har hunnit läsa ännu och jag bloggar som en tok. Men jag gillar det.

marie

Åh jag tycker inte om att kolla hur mycket pengar man har! helst inte när man vet att man köpt massa småsaker och betalat med kortet! >.<



Men alltså när bytte du telefonnummer? De jag har är de du hade i höstas. Du kan ju alltid skicka det på bdb i mail eller så!

2010-01-21    17:44:21    http://lillbrun.blogg.se/
Linda

Typsikt att det inte funkade! Men gå in på www.yrkesutbildningar.se och sedan i sökfunktionen kan du söka på "Hotell och restaurang" så kommer det upp flera utbildningar om Café och konditori :)

2010-01-21    19:16:18    http://taggtroden.blogg.se/
Erika

"Papercut" gör lagom ont. Jag hatar att få det.



Sv. Ja påminn mig på tisdag. Men bara för att jag har sagt åt dig att påminna mig så kommer jag inte att behöva påminnas, hehe!



Kram!

2010-01-21    20:00:38    http://morgondimma.blogg.se/
Hanna

Åh, tack för alla kommentarer raring!

Det är klart att ni kommer hålla, avstånd är egentligen inget problem. Det är inte något som gör sönder förhållandet, det bara blir lite ledsamt med långa stunder av längtan, men är inte det något som stärker kärleken egentligen? Jag tror det.



P-piller, denna svåra sak. Jag har aldrig fått några biverkningar, men om man skulle drabbas av det skulle det ju vara hemskt. Det är en risk. Och om man är glömsk, som mig, riskerar man ännu mer. Men om man glömmer ett kan man ju alltid ha kondom också, och egentligen tycker jag att det är skönast att kombinera. P-piller för att ha sex i duschen lite now and then, kondom för lite mindre klet och torkande. Det är ju ett stort plus med kondom, att man inte behöver torka så mycket! Det är helt knäppt i vanliga filmer när det varit en sexscen och tjejen bara ligger kvar i sängen. Jag tänker alltid på all sperma som kommer åka ur och ligga och kleta. Hu!

Jag känner egentligen att jag gärna skulle sätta in en p-stav eller något. Eftersom jag aldrig fått biverkningar känner jag mig ganska säker på den fronten, och att slippa piller skulle vara väldigt skönt.

2010-01-21    21:57:15    http://helh.blogspot.com
Felicia

tack tack fina du! såna kommentarer gör mig glad <3

2010-01-21    23:38:33    http://felischa.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback