Hur lätt du är att älska

2010-01-22 | 01:27:39 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Jag borde sova. Men jag är inte trött. Jag lyssnar på Lasse Lindh, åh kärlekslåtar med lasse lindh åhhhhhhh <3<3<3 och jag ska upp "tidigt" imorgon för jag tänkte städa upp lite här hemma och baka chokladmuffins som jag ska bjuda min söta vän Carro på senare på kvällen sen när vi ska titta på film hemma i hennes gosiga lägenhet och prata om allt och ingenting samtidigt, dricka te och jag ska inhandla lösgodis, det blir gos, men klockan två ska jag fika med Marie och det blir också trevligt. Jag ska även betala min telefonräkning på ganska mycket pengar enligt mig, för jag råkade ringa min pojk tre timmar förra månaden utan att tänka på hur dyrt det egentligen skulle bli, men det var det värt och nu har jag inte gjort av med lika mycket pengar alls, men liksom jag måste ta mig i kragen och skaffa mig ett jobb.

Jag vet ju liksom hur jag ska göra. Jag vet allt haha. Jag borde sälja saker på tradera. Åh, det är så mycket man borde göra jämt. Jag ska ta mig i kragen. Jag dricker bara en massa te istället och skriver fina brev, drömmer mig bort om underbara saker, tänker på honom och fikar. Fika kostar ju också pengar. Jag tror nog jag lägger ned rätt mycket pengar på fika. Men det är det värt. Fika är ju det bästa som finns. Älskar liksom att fika. Det är så mig.

Fast älskar också att baka kakor och vad jag pladdrar på inatt då. I morgon ska jag nog ha min jättejättejätte fina nya klänning på mig om jag orkar, annars tar jag den någon annan dag istället, liksom ska jag ha den måste jag ju vara snygg överallt, fast jag är ju fan snygg tom utan smink tycker jag själv och ja, jag har fått bättre självförtroende, självkänsla eller vad det nu heter och tycker om mig själv mer och mer. Så var det inte förut. Då hatade jag allt på min kropp. Förutom mina fasta bröst som jag alltid har tyckt om och mina nyckelben och mina ögon. Det har jag liksom alltid gillat, fast mina nyckelben fanns inte på min kropp innan jag blev "smal" eller normal eller vad som helst. Var mullig när jag var yngre innan jag fick de där ätstörningarna, men jag skiter i att jag haft dem, jag gillar min kropp som den är nu, än fast jag säger att den är tjock ibland, så menar jag inte det, det bara känns så då och fan vad jag pladdrar inatt.

Men sen är det ju en pojke som är helt underbar som smekte min kropp och gav mig söta komplimanger när vi låg i hans säng nakna eller i bara trosor, så det tog jag åt mig utav och när vi låg i soffan och tittade på film och han är den första jag tittat på gosig kärleksfilm med och vi åt smarrig fruktsallad och kysste varandra då och då och han är så bra för mig. För han gör mig verkligen gladast i hela världen och som mamma sa till mig i bilen idag när jag pratade om honom, en sån gullig kille ska du ta vara på och jag sa det är klart jag ska. För såna här fina killar som Levi hittar man inte överallt. Åh.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Lasse Lindh och läsa ännu mer bloggar. Tills jag blir för trött i ögonen och lägger mig istället.

ingrid

ååh mysigt att du hittat din pojke och att de kändes rätt när ni träffades:D

de spela fan ingen roll om de bara är en km eller 100000000000000 mil emellan när man är kär ju! :D

2010-01-22    10:18:54    http://iingobiingo.blogg.se/
marie

Hi hi, jag tycker som din mor! ;)



Angående fika och baka. På sommaren kan man ju baka och ta med kaffe/tevatten i termos och sitta ute! ^^

2010-01-22    21:45:02    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback