Om en Lördag

2010-02-07 | 02:02:28 | Direktlänk | Glädje | 1 Kommentarer
Först så var den ju inte så världsbra men sen blev den faktiskt bättre, när vi kom hem igen, fast det var ju trevligt på stan med men jag ville ju äta sallad på Reuterdahls,men det var ju fullt där. Så det gick ju inte och fick äta en falafelrulle som jag inte ens var sugen på och mina ögon var trötta. Sen när jag kom hem pratade jag med min pojke. Låg i sängen och läste en fin bok som jag nyss börjat läsa. Städade upp här hemma. Skrivit mejl till nya mejlkompisar, får hoppas de är bra :), vissa verkar ju mer intressanta än andra om man säger så fniss. Gjorde i ordning lite gotta till lördagsmys. Tittade på Melodifestivalen och åt en massa gott. Promenerade med hunden. Tittade på Coffee and cigarettes som gick på 2an ikväll,som jag velat se länge, himla bra var den! Sen de 2 senaste timmarna har jag spenderat här framför datorn med att läsa bloggar, prata med min pojke,lyssna på fin musik och sånt trevligt. I morgon ska jag ta en promenad med Erika vid ett, så får hoppas jag lyckas somna när jag väl lägger mig.

Fin lördag har jag haft i alla fall, hoppas ni haft det med! :)



Nu låtsas vi att jag är fjorton år igen, något jag inte vill vara dock, tur att jag är nitton år då fniss och att den tiden är över och att det är höst. Ja, hellre höst än vinter faktiskt, men mest sugen är jag på sommar! Det är förresten min söta hund på bilden som blir 8 år i Maj, gamtanten då hihi och jag var lite smalare då, kanske för att jag nyss hade haft något som jag aldrig vill ha igen och aldrig kommer få igen, nämligen ätstörningar, tur att den tiden är förbi för längesen. Man är bra som man är! (än fast det är svårt att förstå ibland.) Mitt hår var en fluffboll också, sen försvann fluffet, färgade väl bort fluffet eller nått sånt! Snart är min tonårstid över också, det ser jag framemot, i oktober blir jag 20 och där med inte tonåring längre. Tonårstiden var jobbig och den ska nog vara jobbig med, för tonåren är det, i alla fall om man har gått igenom en massa, men nu går vi mot ljusare tider och jag ser året 2010 som en nystart för mig, hoppas allt jag vill ska hända händer med, hoppas kan man alltid i alla fall. Det bästa har ju redan hänt i alla fall, fast det hände ju i december men ändå, då jag blev förälskad i den där Levi <3.

Linda

Haha ja precis... jag borde bara tagit ett hål liksom, om jag nu ville ha det :P Fjekring är inte så bekvämt heller, den sitter ju liksom inte fast när man äter eller pratar! :O



Ja den är riktigt bra faktiskt! Hälften balsam, en fjärdedel honung (som med fördel värms upp lite så det smälter) och en fjärdedel aloevera- gel!

Låt det sitta i minst en halvtimme, men gärna en hel kväll och ha en handduk runt huvudet så att det hålls varmt :)

2010-02-07    12:55:52    http://taggtroden.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback