Måndag och jag hade en gos,gos tröja på mig, gosigt och stort är grejen när det är kallt!

2010-12-14 | 00:33:13 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer

Idag hade jag tjocka strumpbyxor, sammetsleggings, tjock jättestor tröja och linne, är det kallt så är det, det var 17 grader när jag åkte intill stan och när jag rastade hunden var det 21 minus, då hade jag täckbyxor också+ vinterjacka och sånt som man alltid har på sig när man är ute på vintern.
Idag blev det en annan ögonskugga också, man måste ju variera sig lite ibland! Mitt hår ser himla äckligt ut också haha,hade massa sprej i det så det såg fett ut istället för torrt ut haha. Ibland går inte mitt hår att fixa men jag tvättade håret idag så det ser himla fräscht och fint ut nu i alla fall, prövade ett annat balsam också, som var lite bättre. Nu är det lent, fylligt och mysigt! Måste verkligen klippa mig efter jul någon gång Är less på min snelugg, som inte går att göra något med för den är alldeles för lång och mitt tjocka hår+ att håret är slitet också. Funderar på att färga det rött igen också eller brunt. Får se vad det blir nästa gång!
Typ likadan bild ska sluta egofota tråkiga bilder och jag känner mig inte så himla snygg just nu, nä, för det är ju jag inte heller, har torr hy, finne och dumma torrsprickor, köpte ett nytt läppbalsam idag i alla fall så får hoppas det hjälper, annars får jag väl köpa en ny försvarets hudsalva istället, typ det enda som hjälper nästan.(ja, det blir nog så, försvarets i hjärtat alltså! Men förhoppningsvis blir det bättre bilder och roligare bilder efter jul om jag får en kamera av tomten.


Hej långa ögonfransar med en bra mascara! Ska sluta egofota som sagt och lägga upp en massa dagens outfits, ska försöka komma på roligare saker att skriva om istället. Men jag har inte så mycket kul att skriva om. Men jag kan berätta om min dag nu istället i alla fall! Den har vart helt okej åtminstone!

Jag klev upp vid elva, gjorde frukost, gick ut och hämtade posten, hade fått brev av Lenita, läste brevet och fick två klappar också som jag ska öppna på julafton! Fixade i ordning mig. Tog bussen halv ett intill stan, en granne eller en som bor längst ned på gatan satt i bussen också. Vi brukar prata ibland, men idag såg hon inte mig och jag lät henne vara upptagen med den andra damen hon pratade med, kom till stan, där jag promenixade runt för att hitta dom tre sista klapparna också, var i ganska många affärer, hittade de tre sista klapparna, nu måste jag bara skicka iväg 2 av dom också och Sofias också, köpte klapp till Marie också, så nu är alla klappar fixade. I morgon ska jag plugga, äta någonstans med pappa och sen ska vi köpa klappar till Sanna och mamma från mamma och pappa alltså, fast mammas klapp är ju från pappa förstås, hehe.

Frågade henne vad hon önskade sig av pappa och råkade nästan avslöja vad hon skulle få också, men jag tror inte hon vet ändå.

Mötte upp pappa för att två gubbar från Second Hand skulle komma och hämta två möbler och några kassar, fast var inte därför jag mötte pappa, det var för att jag skulle hjälpa honom med torktumlaren som han fått utav farmor och farfar i en tidig julklapp, för dom behöver inte den på Eken dit de har flyttat nu, så ska min faster få tvättmaskinen. :). Snällaste farmor och farfar! Kom hem, fikade, pluggade lite, satt vid datorn, var hungriiiig, gjorde middag som inte blev så god, så jag åt inte så mycket utav det. Nä, inte så intressant att läsa om min dag känner jag. Men förutom det har jag fixat lite med tvätten, pluggat ännu mera, promenerat i kylan, duschat lääääänge, tittat på Våra Vänners liv, druckit te och nu sitter jag här och skriver tråkiga saker haha.

Sen innan jag avslutar vill jag bara säga tack för alla fina kommentarer. Ni är bäst. Utan er skulle det inte vara kul att blogga alls.

Mamma hälsade på Morfar idag också och jag borde hälsa på honom någon dag då han är så himla dålig... Han hade bara gråtit idag, lilla morfar, åh, fy, jag vill inte ens tänka på att han nog snart inte finns mer. Det gör ont i mig. Det gör också ont i mig när man ser hur borta farfar är, det är hemskt. När gamla människor blir sjuka. Men dom har ju fått levt ett bra liv i alla fall. Men ont gör det ju.

Har gosat med gosigaste Ally och Zoya idag också, börjat planera lite vad som ska bakas till jul, man vill ju ha lite julgötta!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag hoppar i säng och kolla runt lite. Oj, vilket långt inlägg också. Ni behöver inte läsa allt, verkligen inte, skulle vilja skriva om en massa sånt där man inte borde skriva om i bloggen också, så jag skiter i det och skriver utav mig till någon sån där fin brevvän. <3.

Det blir för långt för jag tänker alldeles för mycket och skriver ofta utan att hinna tänka, allt kommer bara ur mig liksom. Sådär. Men jag ska inte heller ursäkta mig för att det råkade bli väldans långt. Kan bli så ibland.

Puss!

Anonym

du är fin.

2010-12-15    14:54:06    http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback