Lisa 18 år, del 2!

2010-12-07 | 00:23:39 | Direktlänk | Barndomen | 1 Kommentarer
Klippte mig lite i Mars 2009 och nu var tydligen fula blomman borta för jag hatade den ju så jag tog ned den heheheh.
Egofotade lite och drack te kanske?
Köpte en supermysig kofta, fast den är inte lika fin nu, ganska sliten men mysig ändå.
Fyndade en fin klänning på tradera såklart ;).
Köpte en superfin klänning på IKEA i Sundsvall som jag tycker om massor!
Var på fest och spexade lite som vanligt hihi. Den där fina kjolen blev knäpp i tvätten. Det var dumt.

Sen gick jag in i väggen och allt gick åt helvete ungefär. Så dåligt vill jag inte må igen. Det var hemskt. Jag grinade, jag grinade, mina föräldrar blev oroliga, ville inte gå till skolan. Allt var sjukt jobbigt och det var inte bara i April det var det, utan det fortsatte att vara så ända tills jag tog studenten så det var ju därför allt blev som det blev, men jag gick ju på studenten i alla fall! Jag ser ju inte ut att må så värst bra på den här bilden heller...
Tog mig inte till skolan för jag mådde så dåligt, fast det här var innan jag hade börjat må dåligt eller det kanske inte var det, men det var efter påsklovet allt började gå dåligt och jag bara mådde så dåligt. Jag fick hjälp, det hjälpte inte, för jag tog mig inte dit, jag vågade inte, det var så mycket tankar som var så konstiga inne i mitt huvud, när jag tänker på det nu förstår jag det inte. Men sjukdomar på insidan är svåra att förstå sig på.
Här var det sista april och jag hade inte vart i skolan på några veckor, men den här dagen tog jag mig till skolan. Det gick ju bra. Jag trodde det skulle fortsätta gå bra. Men i Maj gick det inte så värst bra och inte i Juni heller. Trist när jag tänker på det. Men jag mådde ju verkligen inte bra. Men inte bättre av att vara hemma heller, men skolan var ju det som var problemet tyvärr och alla mina konstiga tankar. Men den här fina baskern hade jag köpt i alla fall som jag dock typ aldrig haft.
Fast här var kanske innan allt började göra ont? Fast det var det nog inte när jag tänker på det. Jag vet inte. Men här var en jättefin dag i Umeå med min familj!
Men fina bilder kunde jag ju åtminstone ta eftersom min kamera levde fortfarande. Men nu får jag ju antagligen en ny i julklapp i alla fall ;).
Den här mysiga tröjan hade jag också köpt på tradera, den finns dock inte nu heller, eftersom den gick sönder och den här fina väskan köpte jag på loppis!
Egoposade lite.



Hade en fin kjol på mig som Sofia min brevvän nu köpt utav mig :).



Det var Maj och hade tydligen blivit så varmt så man kunde gå barbent!



Ja, det blev en heldel egofotande och det syns inte här hur ont allt gjorde på min insida, men det är ju sånt som är lätt att dölja också.



Fast den här dagen var bra i alla fall, för jag umgicks med fina människor.



Satt hemma hos Carro, drack äcklig cider och pratade om allt som gjorde ont.



Sjukskrev mig typ jämt från skolan och lärarna fick berättat för sig att jag inte mådde bra, men alla ville ju att jag skulle ta mig till skolan igen för jag skulle ju ta studenten snart, men ingenting gick. Det blev mer gråt och mer jag är värdelös tankar och jag trodde alla hatade mig. Tänk om jag kunde få resa tillbaka tiden lite och säga till mig själv att jag var bra och att jag hade tagit mig till skolan. Men det kan jag tyvärr inte göra. Men jag drack gott iste i alla fall.



Hade en fin jacka också förstås. Fortsättning följer och allting var inte negativt. Jag tog ju faktiskt studenten och var med på den och det var den underbaraste dag i mitt liv för jag slutade skolan och slapp gå i en klass som jag inte trivdes så bra i tyvärr. Men dom var fina människor ändå förstås. Men jag passade bara inte med dom. Min sommar förra året var himla fin i alla fall.



catarina

jag skulle vilja veta mer om vad som gick fel, i skolan. mer detaljerat alltså. du skulle inte ha lust att skriva det i ett brev? fast det är inte tvunget förstås. been there jag med, ju.

2010-12-07    12:57:05    http://dailydoseofimagery.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback