Tänkte bara säga.

2010-08-09 | 23:07:50 | Direktlänk | Tankar | 22 Kommentarer
Nu har jag fler fina sommarminnen att berätta om. Nu har jag fler att lägga till bland dem. Som handlar om fina saker. Tänkte bara berätta att det är jättemysigt här just nu. Sitter och dricker te. Lyssnar på fin musik. Har fönstret öppet och hör hur regnet faller här ute. Ibland behövs det inte mer än så. För att livet ska kännas bra. När jag tänker tillbaka på inlägget jag skrev men aldrig publicerade, som finns kvar. Så blev allting bra ändå med den här sommaren. När jag tänker att jag just nu sitter och pratar med han. Den fina internetvännen som är himla fin.

Jag vill skriva poesi, vara poetisk. Men det händer inte så ofta. Bara när inspirationen faller på. Vilket som inte är så ofta tyvärr.

Jag har över 300 olästa blogginlägg på bloglovin, men jag orkar inte. Så jag läser bara lite då och då. De som jag väljer att läsa. Jag sa att ni skulle hålla tummarna för att jag skulle få hångla och det fick jag också. Fint. Jag fick också hålla om en jättefin kille sista natten på Urkult. I dag har jag inte gjort något alls nästan. Sovit alldeles för länge. Vart trött. Utmattad. Haft ont i kroppen, drömt om Urkult, pratat massa skit med mina föräldrar och lite med min syster, men allt var inte bara skit och skrattat. Lagat en jättegod laxsås med pasta, fixat tradera paket.

Suttit här. Städat. Packat upp allting. Träffat min syster när vi skjutsade hem henne i regnet. I morgon blir nog en mer kreativ dag. Tänkt på saker och ting. Drömt mig bort och snart ska jag nog göra lite mer te. Jag gillar att jag så gott som är hel igen och kan börja ta tag i livet igen.

Jag gillar dock inte att jag råkade säga till en 14 årig kille på Urkult, precis hur det var för mig när jag var 14 år, allt hemskt som hände då. Usch.. Men jag sa bara det. För jag var full och tänkte mig inte för, som många andra gånger. Men han sa att det gjorde ingenting och jag sa bara. Jag hoppas det inte händer dig. Sen drack jag sjukt gott chaite och fick höra att jag var fin för jag var helröd och den där killen som sa att jag var fin i helrött. Han var en  trevlig prick och jag ångrar att jag inte tog folks nummer eller någonting.

Men men. Jag har 2 brev jag inte svarat på också, som jag fått för några veckor sedan. Som jag måste ta mig ner och sätta mig och svara på. Men långa brev, krävs tid, tankar och jag ska ta mig den där tiden, någon dag och skriva så långa brev att jag får ont i armarna. För så blir det till de 2 människorna och på Onsdag kommer Jonas till Ö-vik. Min bästa vän. Det blir fint. Han är så bra och han ska inte flytta utomlands längre. Jag är glad, glad i magen över det.
Kommer upp massa bilder och inlägg om Urkult senare. Nu har ni fått veta litegrann i alla fall.

Puss på er världsfina ni.



Röda tjejen med grön ögonskugga och massa fräknar hihi.

Angelica

sv1: aw, tack du!

sv2: ja, det var rätt mysigt!

Angelica.

sv: såg din tredje kommentar nu också :)



kul att höra att du hade det bra på urkult! jag hoppas på att själv kunna ta mig dit nästa år kanske!



ja, absolut! Det vore kul! Du är så välkommen till kramfors! :D

och du är himla fin du också!

anna

kul att det blev en lyckad festival!

/C'

jag blev så glad av att läsa; "Jag gillar att jag så gott som är hel igen och kan börja ta tag i livet igen"

& jag inte bara gillar det, i LOVE to hear it.

fint inlägg förövrigt. kram&puss<3

2010-08-10    05:45:12    http://differentways.blogg.se/
Linnsejj

sv: awh tack! c: visst är det ^^,

2010-08-10    08:49:08    http://linnsejj.blogspot.com
marie

sv: jag tror inte så många kollade på mig.. för på natten var det ju så mörkt, och på morgonen när jag klev upp var inte så många andra vakna :p

2010-08-10    11:36:19    http://lillbrun.blogg.se/
Candy

Svar: Vad synd att du haft sådan otur. =/ Men någon gång vänder det och förhoppningsvis är den gången väldigt snart!



& tack för alla fina kommentarer! Ja, visst är 500 Days of Summer riktigt bra. ^^

2010-08-10    13:38:05    http://www.eye-candy.se
Ellen Lindberg

Du är fin!

2010-08-10    13:52:32    http://ellerenellen.blogg.se/
Erika

Härligt att det känns bra!

Alltid bra att samla på sig fina minnen =)



Kram!

2010-08-10    19:09:01    http://morgondimma.blogg.se/
Erika

Och vi får se vad det är för väder imorgon någon annan dag i veckan. Då kan vi ta en prommis och så kan du komma och kika på filmerna =)

2010-08-10    19:10:04    http://morgondimma.blogg.se/
/C'

sv; sötnos. snart skickar jag dig ett brev. det är bara mycket ståhej med jobbet nu & efter det är jag helt slut. men jag kommer ha mycket att berätta om & undra över i mitt kommande brev, så jag hoppas verkligen det blir så bra som du beskriver det (tack förresten, det värmde!<3)



& min hund fyller 14, så han är en gammal farbor nästan, hah. & ja, tänk om du också skulle få borra in huvudet i hans päls, ååh. det är så gosigt! :]



pussar på finaste dig<3

2010-08-10    21:30:22    http://differentways.blogg.se/
Erika

Sv; ja jättebra! Okej, längtar tills jag får den! Kram

2010-08-10    21:39:46    http://sparvel.blogspot.com
Anonym

Jag brukade titta in på din blogg emellanåt för ett tag sedan men nu var det ett tag sedan jag var här. Kul att se att du är nöjd med sommaren, att du hade det bra på Urkult och att livet känns bra :)

2010-08-10    23:49:32    http://behindtherainbow.blogg.se/
Erika

Sv; okej, men det blir jättebra! Ja det var min pojkväns tradera-använadare :P

2010-08-11    11:07:07    http://sparvel.blogspot.com
Ellen Lindberg

Du gör mig glad. Tack!

2010-08-11    11:21:30    http://ellerenellen.blogg.se/
Lova

sv: tacktack!

2010-08-11    14:14:37    http://lowah.blogg.se/
Erika

Promenad i morgon låter fint, kl 18 vid det vanliga stället =)



Seconds.se är en enklare tjänst än tradera tycker jag. Och så är det gratis att lägga upp annonser och man betalar ingen provision till tradera.

Kan hända att det inte är lika många människor som ser auktionen men det är ju gratis så då går det att ha dem uppe i flera omgångar.

2010-08-11    16:27:20    http://morgondimma.blogg.se/
Kalle

Lät riktigt mysigt. Stämningsfullt! Kolla på sockerdricka.nu eller poeter.se så kan du lägga ut och läsa andras poesi med. Skrev massor där innan till jag insåg att det kändes så kasst, fel och larvigt att skiva hah. ;)

2010-08-11    17:31:31    http://kallenilsson.com
Angelica.

sv: jag vet inte riktigt hur mycket det kostar o; men det är väl ungefär lika långt från kramfors till övik som det är från kramfors till s-vall och då kostar det runt 60 kr! och bussar går ju :) du kan ju kolla på dintur.se så ser du på ett ungefär på en vanlig vardag och så :) jag har ju aldrig själv åkt buss varken till eller från övik ^^ jag försökte kolla priser där också, men jag blev inte klokare på det!



puss!

Angelica.

sv igen: åh, ja du, jag försöker att gilla mig själv! det kan fungerar ibland, men som du säger, alla dumma hjärnmonster som finns där uppe och vill sänka en igen! jag vet att det är mest bara jag själv som ser det så, men iaf, det är så lätt att komma in på andra tankar om det också! men alla är ju egentligen så upptagna med sig själv liksom..

tack! <3

Lina

Fin!

Har du skickat skivan? :)

Kram!

2010-08-12    13:31:43    http://killamangiro.webblogg.se/
amanda

fräknar är fint! :)

2010-08-18    11:43:58    http://amandadesiree.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback