Några saker som hände igår och lite om idag. Eller mest bara lite blandat prat.

2010-08-18 | 14:02:14 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
- När jag cyklade så helt plötsligt såg jag att tre knappar på min nya klänning hade åkt upp, så jag tänkte, undra hur länge jag har haft så? Sen stannade jag och knäppte dem.

- Jag gick in i en tant, bokstavligen gick in i en tant! För jag kollade ned på min klänning ifall det inte var några fler knappar som åkt upp, för min klänning var lite lurig igår, då väskan for precis över den så knappar åkte upp ;P.

- Jag har fått reda på att det är Sannas granne som står på stan och är gatumusikant.

- Jag piercade örat och det gjorde sjukt ont, för det var ärrvävnad och sådant. Robert var jättenervös och skakade, men det gick bara fint!

- Inatt kunde jag inte somna eller snarare i morse, så idag är jag lite seg och trött. För jag hade så ont i örat och visste inte hur jag skulle ligga som. Hoppas det slutar svida och göra ont snart.

- Pratade med Jonas igår och fick höra hur dålig hans Morfar är, trist :(.

- Jag har tappat bort min mobilladdare, men den måste ju ligga någonstans här hemma, för jag är verkligen behov att ladda min mobil. Åh. Drygt.

- Det börjar bli höst, för det är bara 18 grader ute nu. Jag vill ha mer sommar. Men nu ska jag köpa mysiga höstkläder och längtar tills jag får använda tjocka strumpbyxor, gosiga koftor och halsduk igen. Men måste skaffa mig så mycket, nya skor, ny jacka (kanske), inte akut men, halsduk och lite sånt där. Drygt. Jag vill ha värme längre, så man kan gå omkring i sommarkläder ett tag till. Fast är ju fortfarande nån vecka kvar utav Augusti i alla fall. Jag längtar åtminstone tills jag fyller 20 i Oktober!

- Jag hoppas jag får sms om att jag kan hämta mitt leg i morgon eller på fredag. Fast det får jag nog och jag måste hitta min laddare snart. Grrr!

- Jag vill åka till Stockholm nästa helg, men vi får se hur det blir med det (om jag har råd, lust, någonstans att bo, osv..) Men vore sjukt fint att gå på Popaganda. (Jag kan ju alltid drömma, men vore fint om det blir till verklighet.)

Nej, nu ska jag snart gå och "äta frukost". Ja, jag klev verkligen upp jättesent idag. Somnade sent inatt också. Sen ska jag nog skriva brev tror jag eller något. Har ont i magen också. Dumt! Sen fixa mitt öra med koksaltlösning!

Puss

marie

Öh! ändrade planer! Ray och jag ska gå på utställningen på museet på måndag istället, så om du vill kan vi hänga på fredag!

+ att jag fått tag i en byrå, som lullen hade på vinden :p

2010-08-18    14:20:03    http://lillbrun.blogg.se/
Lova

sv: tack så mycket !

2010-08-18    14:33:16    http://lowah.blogg.se/
Sara-Renate

TACK du <3

2010-08-18    14:34:38    http://sara-renate.blogspot.com
Lova

sv: tack ska du ha !

2010-08-18    15:11:16    http://lowah.blogg.se/
/C'

men ja förtusan, KOM TILL sthlm!! du kan bo hos mig om inte annat, hah. :-( för jag vill fiiika med dig med & prata, bara ha det mysigt & fint.



& jag såg att du piercat örat, snyggt blev det :D så du körde ungefär samma tjocklek på piercingen i örat som du har i näsan? typ 1,2 / 1,6 mm nåt sådant?



& tack tack tack för alla dina finiskommentarer, men idag gladde mig "jag vill fika med dig idag", allra mest. för så känner jag med, jag vill fika med nån. & helst nån som vill fika med mig med. :-( som duu då tex, heh.



jobbigt att du har ont i magen & är seg & skit, I know what it's like, jag känner mig också ganska seg idag. & är trött på ganska mycket. blehbleh, ville bara klaga av mig lite.



pussisar! <3

2010-08-18    15:14:12    http://differentways.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback