Måndag

2010-08-30 | 17:28:34 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Klev upp fem i morse, det var lite tidigt, men jag la mig 9 igår kväll så jag var pigg i alla fall. Åkte och jobbade. Ett nytt ställe idag, men det gick finfint. Ett minus dock att jag blivit himla förkyld, men det är bara gå och lägga sig i tid, dricka te, äta c-vitamin fast jag måste köpa apelsiner, det är ju lite godare än c-vitamin som kosttillskott liksom. Är snorig, har ont i halsen fast inte just nu, hes och hosta. Dumt, när man precis börjat jobba. Men man är ju inte hemma förrän om man blir jätteförkyld eller får feber. Just nu går det bra i alla fall.

Tur man slutar vid 15 så man kan åka hem och ta det lugnt sen tills man ska lägga sig liksom. Dumt att jag fick cykla hem i hällregn idag bara, men jag duschade ju sen, bytte kläder och drack te. Så det ska nog gå bra. I morgon ska jag jobba på två olika ställen. Najs, när man får jobba på olika ställen tycker jag, fast skönt att jobba på ett och samma ställe också kände jag i dag. Sen hade dom kaffemaskin där också, lite lyxigare än att värma vatten i mikron, fast det gjorde jag inte på förra stället, tro varför dom inte hade en vattenkokare liksom hehe. Fast det är ju lite lyxigt det med.

Men dagen gick bra, i morgon kommer nog också gå bra. Idag fick jag hem 2 filmer från lovefilm igen, eller en serie, som jag nog ska kika på lite ikväll. Snart ska jag äta pannkaka, det blir gottigt. Sen ska jag nog gosa ned mig under filt med en kopp te till och se på lite serie och lyssna på det gosiga regnet. Fast var inte så gosigt att cykla hem i ösregn, men man är ju inte gjord av socker ju! Idag vann jag en till sak på tradera, herregud vad jag vinner alltså. Haha. Men det är ju så billiga saker jag köper, så då får man mycket för pengarna!
Men nu ska jag sluta pladdra.

Puss och bjuder på en bild också som vanligt. Kan ju inte ha bildlösa inlägg!
En gång var vi småflickor. Bild från sommaren 2007. Hihi. Små flickorna! Fast Sanna skulle fylla 20 här haha :) och då skulle jag fylla 17. Fast vi är äldre och snyggare nu tycker jag! :)

Cilla

Krya på dig finis!

2010-08-30    17:32:28    http://bloodysabbath.blogg.se/
Tuva

Vad jobbar du med? Krya på dig iallafall tusan va tråkigt det är att vara sjuk!



Förresten något som kanske piggar upp dig är att jag har en trevlig tävling på min blogg, vinna finfina örhängen!

2010-08-30    17:45:15    http://lonesomemama.blogspot.com
Little Peaché

sv: ja det gäller att klä upp sig för banken! =) haha!

så söta ni är!

2010-09-06    10:14:57    http://littlepeache.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback