Lördag

2010-08-21 | 18:15:36 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Idag skulle jag på loppis, men jag sov så länge och när jag kom dit så hade dem typ åkt hem många utav dem, för var typ inga människor  och bilar kvar. Var Bagageloppis, men slapp göra av med pengar åtminstone. En fördel haha, men pappa köpte en finfin pim-pim mugg åt mig där hihi, för han var där tidigare än mig på dagen också köpte han några muggar till Sanna också, som passar henne perfekt.  Det regnade ju och så, så var väl därför de flesta redan hade åkt då jag kom dit.

Igår kväll var jag på fest och det kommer bilder sedan som jag snott utav Sanna. Det var roligt, vi festade på studion mest hela kvällen och Robert piercade en massa :). Vi pratade om allt och ingenting, skrattade och hade det kul. Jag glömde cykeln när vi skulle gå därifrån så då fick jag gå tillbaka hehe. Sen blev det känsligt och sådant, sånt som händer och jag pratar alldeles för mycket ibland och säger fel saker. Nej, jag piercade mig inte, jag gjorde ju det i tisdags! Men han piercade sin bror, sin flickvän=min syster och christian ;D.

Måste lära mig att tänka till mer innan jag säger något. Annars kan det gå väldigt fel ibland. Men nu tror jag att jag ska börja lära mig det, åtminstone försöka mer, men jag har ju blivit mycket bättre på det än förut.  Men förutom att det blev känsligt som det kan bli i fyllan, så var allting jättefint och skojigt!

Idag förutom att jag sovit länge, har jag vart och hälsat på Farmor och Farfar, fikade där, en jättegod Brownie och jättegott kaffe, mums,mums! Sen hoppas jag att jag vinner 2 fina klänningar på tradera ikväll. Vore finfint. Man kan ju alltid hoppas på det bästa liksom
Ska lägga upp lite andra inlägg sen också, orkar inte just nu bara. Är lite seg på att blogga känner jag. Men man kan ju inte alltid blogga. Kan väl överraska er litegrann nu också med att jag typ fått vikariejobb också, får se hur det går med det, har första vikarieveckan v.35, blir fint att tjäna lite pengar.

Skulle gå till studieplus igår också, men det var stängt, de har ju så himla konstiga öppettider, får gå dit någon annan dag och till bibblan och betala min skuld!!! Fyndade på Röda korset igår också, kan fota det sen eller sådär och köpte lite smått och gott på H&M.

Ikväll blir det bara slappt, ska nog se någon film eller så, eller cykla hem till min syster om hon skulle vilja ha besök. Men blir nog mest att bara sitta hemma, se nån film, skriva lite brev, tror jag. Får se vad som händer. Hundpromenad också. Äsch får se vad som händer bah. 

Måste ju ha en bild också, kan inte ha bildlösa inlägg, går inte för sig alltså. Haha!



Jag var smalare än nu, jag hade rött knallrött hår, jag hade mönster som vanligt alltså, jag var söt, men jag hade tuperat håret lite roligt ser jag nu haha.

Fotografi från 2007 midsommarafton.

Puss

Erika

Jag var på loppisen kl 11 och då hade det inte börjat regna än så det var mycket där.

Men jag gjorde inga fynd. Såg pimpim muggen som din far köpte.

Mats har zoomuggar så jag frågade om han ville ha den muggen. Men det ville han inte och det var ju tur för då fick du den ;)

Sen for vi till saltis, men där hittade jag inget heller.



Klart att det kommer att gå bra med vikariejobbet! Visa dig från din bästa sida den där veckan så ska du se att det dyker upp fler vik. Och så får du ju yrkeserfarenhet inför framtiden och det är ju bra att ha =)

Jag vet en som jobbar på änget, angelica. Hon är trevlig. Men jag vet ju inte vem du ska vika för men hoppas att det är någon annan än henne, hehe!



Kram!

2010-08-21    19:26:40    http://morgondimma.blogg.se/
Linnsejj

sv: ja, tyckte med den blev det ^^, tack!!

2010-08-21    21:13:50    http://linnsejj.blogspot.com
Anna

Oj, piercade du dig då? Låter läskigt, jag har ju i och för sig någon form av stickfobi, så det kan bero på det.

2010-08-21    22:09:26    http://annaantecknar.blogg.se/
Erika

Just ja, jag drömde inatt att du skaffade facebook ;)

2010-08-21    22:13:35    http://morgondimma.blogg.se/
Catrins Garderobstankar

Vilken härlig hårfärg!

2010-08-21    22:49:05    http://garderobstankar.blogspot.com/
Anna

Men gud! Herre gud! AJ!

2010-08-21    23:31:19    http://annaantecknar.blogg.se/
A.

Då måste man ju säga grattis till vikariejobbet! (: Härligt! Och härligt med pengar!

Candy

Jag har säkert sagt det förut men ditt röda hår var awesome!

2010-08-22    14:26:50    http://www.eye-candy.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback