Söndag

2010-04-25 | 10:54:55 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Igår festade jag och blev full som en kastrull. Ringde min pojke men nu minns jag ingenting utav samtalet, utan jag  minns bara att jag sa att jag saknade honom, skickade fyllesms till min pojk, minns jag något utav dom? Lite smått. Drack mitt vin alldeles för snabbt och en öl, insåg att man ska inte dricka snabbt och upprepade vad jag sa, när jag kom hem kändes det som jag skulle dö och jag spydde som satan, jag som aldrig ens brukar spy, så det var lite konstigt, sov som fan men är trött nu ändå och det är ju kul att supa men inte när man super sig för full, najs att vara lättpåverkad ändå, men ibland blir man för full, minns att vi tog taxi från Robert till stan, sen hämtade mamma mig och jag trodde ungefär att jag skulle dö, som 2 dagar innan studenten hehe. Nu blir det inget supa på ett tag. Lite som känns lite suddigt också. Man ska ju egentligen dricka en vatten efter varje vinglas eller vad man nu dricker, men man är inte så smart i fyllan. Men det var en rolig kväll! Snackade massa skit på balkongen och skrattade,Sanna ramlade ifrån datorstolen några gånger, vi lyssnade på Dildon Sven och andra roliga låtar haha, nu säger pappa att mamma hade sagt att jag grinade när jag pratade i telefonen, men jag har inget minne utav det haha, men jag tror inte jag gjorde det, då skulle jag ju ha kommit ihåg det känns det som. Fast jag hade tydligen gråtit och sagt att hon skulle hämta mig vid hemtex, men då hade jag gått till valla istället haha, mamma blev orolig och pappa med. Alkohol är ett jävla gift har jag insett, det skulle inte direkt bli godkänt, om det skulle ha kommit nu. Fyllan är konstig, ibland minns man allt, nu minns jag knappt någonting och jag drack ändå inte mer än vanligt. Känner mig som värsta fjortisen, fast man blir ju fullare ibland, hehehehehe.

Nu ska jag dricka vatten och duscha senare, känner mig inte så himla fräsch.

Uppdatering: Jag hade tydligen pratat med världens konstigaste dialekt också haha. Tro vad det var för en konstig dialekt haha. Varför blev jag sådär? Hur kunde min kropp bli så konstig? Av alkohol? Jag var inte mig själv och började prata konstigt och säga konstiga saker, men nu är det bara glömma den konstiga kvällen och ta det lugnare nästa gång jag dricker.

Puss.

bea

lite jobbigt när man blir så där kalasfull, iaf dan efter!

2010-04-25    12:19:15    http://beatasbilder.blogg.se/
marie

Haha meeen Lisa :p

Det blir ju sådär ibland, vissa gånger kan man dricka hur mycket som helst utan att märka nåt och andra gånger räcker det med några glas så är man helt borta !

Hoppas du inte är allt för bakis nu :)

2010-04-25    12:58:03    http://lillbrun.blogg.se/
Erika

Det var längesedan jag drack nu så jag skulle nog bli ganska på sniskan efter bara lite alkohol, hehe =)



Sv. Applecrusch är en kall dryck gjord på sojamjölk, is och så äpplesyryp. Smakar pyttelite chaikryddat också. Gött =)

2010-04-25    18:29:45    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback