Fredag

2010-04-16 | 22:38:54 | Direktlänk | Tankar | 19 Kommentarer
Är typ dödstrött nu och ska gå och lägga mig, klev upp halv sex i morse och sov dåligt torsdagsnatten. Men nu är jag hemma igen. Visst det är skönt att vara hemma. Men mitt hjärta säger att det vill tillbaka. Ja, det vill det. Det kände jag redan när jag började åka, hur jag ville att tåget skulle vända om igen. I morse när vi var i köket, så stod vi och kramades massor, jag ville aldrig sluta krama honom eller pussa honom, nu känns det tomt, det är tomt, jag önskar att det inte var det där dumma avståndet, men det är det ju och nu började jag gråta. Men vi klarar det, för kärleken har inga gränser. I morgon åker jag till IKEA och Birsta City med familjen eller alla förutom min största storasyster och Robert med kanske, det blir trevligt, annars skulle jag bara suttit och deppat. Hela torsdagen spenderades jättefint i alla fall, eller kvällen, vi låg i sängen och kikade på Cleveland show eller vad det heter och såg på ett avsnitt av top gear, gosade massor, gosade ännu mera, sov, vaknade och kramades, pussades, drack te och jag var deppig och helt grinfärdig men det ville jag ju inte visa ju, sista morgonen sådär, men klart man blir deppig när man ska ta farväl av sin älskade pojke och inte vet när man ska ses igen, för det där dumma jäkla avståndet, men den här gången sågs vi ju i tre veckor i alla fall och det var jättefint.

Nu ska jag gå och lägga mig i min lilla obekväma säng, istället för hans stora sköna säng och hans stora sköna täcke+ han i sängen, det kan inte bli bättre. Men nu ska jag som sagt gå till min säng och sova i den, hade i alla fall fått tre brev och vykort av min vykortsvän och tre tidningar,finfint.

Men nu sömn och "I miss you baby",Moto Boy – I miss you baby

Puss

sofia schöön

distans kan göra så jäkla ont. :( men kämpa på!

2010-04-16    23:07:34    http://sofiazim.blogspot.com
yasmine

åh vet känslan,att lämna någon som man älskar,det är ärligt det jobbigaste som existerar iallafall för mig.

2010-04-17    10:48:15    http://upprepat.blogg.se/
Malin

kram och puss på dig hjärtat;

du får leva för den fina tid som ni faktiskt har haft tillsammans (sen finns det ju alltid en sommar att se fram emot)



<3

2010-04-17    20:27:30    http://hallonte.blogg.se/
I s a b e l l a

SVAR: Vad skoj :) Mässan var bra!

2010-04-17    22:53:00    http://tinkerbella.blogg.se/
Angelica

Förstår att det är jäkligt jobbigt att åka ifrån någon som man tycker så himla mycket om. Jag har gjort samma sak idag. Fast vi bor iofs inte lika långt borta som ni göra. Men ont gör det ändå.



Btw, en liten kul grej. Jag tror jag såg dig! På din buss till Övik, när ni stannade till i Härnösand? :) Min buss stod precis bredvid!

2010-04-18    00:16:26    http://liillasyster.blogspot.com
jllicious & Llicious

söt blogg :)

2010-04-18    02:20:21    http://jllicious.blogg.se/
Sissi

sv; tack så mycket <3 shortsen är second hand och klänningen från Gina tricot :)

2010-04-18    11:17:47    http://enligtsissi.blogg.se/
jllicious & Llicious

sv; så lite så :)

2010-04-18    13:27:41    http://jllicious.blogg.se/
Erika

Klart att det är deppigt att åka ifrån någon man älskar. Hoppas att ni kan ses snart igen.



Sv. Ja, vi kan ta en promenad någon kväll i veckan. Och så ska vi fara till långviskmons second hand också. Inte nu till helgen men kanske helgen efter det? Men då är det i och för sig sista april och kan hända att man känner sig lite opigg beroende på vad man hittade på kvällen innan. Men om tre helger kanske =)



Kramen!

2010-04-18    17:19:08    http://morgondimma.blogg.se/
Angelica

sv: det var nog jag det med! :) det fanns inte så många rödhåriga på min buss ^^

men jag ska till Övik i maj iaf :)

2010-04-18    19:06:05    http://liillasyster.blogspot.com
Devinia Euvel

sv - Ja, precis. Det är kopparröd. ^^

2010-04-18    20:24:21    http://ultrapid.blogg.se/
panda

sv: hittade faktiskt skorna på h&m för 149:-! världens fynd! hihi :*

2010-04-18    20:37:53    http://pandawhore.blogspot.com
/C'

svarar på dina sötiskommentar nu; :)

aw, nu känner jag mig nästan lite skamsen här men NEJ jag har faktiskt INTE druckit upp teet, the fact is att jag inte ens testat något utav dom :< ÄN alltså! det ska hända, bara att jag varit lite lat med tedrickandet, haha, så jag bara gräver fram tepåsarna längst ut i skafferiet , xD men jag har förvarat dom vääl, så dom har inte rymt eller så eh. de ligger så fint i kuvertet tillsammans med ditt brev, tror jag :o men ska fanimej ta & testa dom där smakerna du, de verka ju som lite spännande teér!



jo jag såg att bilden var från förra året men jag tänkte såhär; lika fin då som nu :)



alltså åh vad jag lider med dig :c jag kan inte ens föreställa mig att ha ett sånt avstånd till sin kärlek! men jag beundrar er verkligen som klarar av det (som jag säkert sagt ett antal ggr nu men inte kan säga för många)



det låter som sagt som ni haft det så fint som du beskriver, & jag tror att ni kmr hålla ihop. jag hoppas verkligen det alltså.



men jag gillar inte att du skriver att du ska va dålig & sådant, du klandrar ju ffs dig själv för att må dåligt! :< och deet ska du inte göra- då mår du bara sämre., det är ju som du själv säger, fastän du kanske inte vill acceptera att det är så; "Det tar sin lilla tid, när man ska göra sig själv hel, men alla mår ju dåligt ibland" - precis liksom!



fast sen ska väl inte jag heller säga nåt .. har skitsvårt att verkligen se mening med livet ibland. allt känns bara så down emellanåt.. man försöker hålla humöret uppe & bla bla, men alltid saknas det nåt för att må 100% bra. man har det liksom inte för vana; att må bra alltså. man har ju typ nästan "vant" sig vid att deppa etc. det är hemskt; låter hemskt osv, man vill ju inte; men det är inte heller nåt man kan råför.



jag tycker bara du ska ta det lite lugnt, jag tror inte du mår bra av att stressa upp dig (återigen; ska jaag säga^o) ) , men alltså.. försök. prata mkt med din pojke, ta allt sakta men säkert. du måste känna dig redo. annars kmr inte saker kännas rätt ändå.



det är du du du som är fin & bra! <3

2010-04-18    21:52:09    http://differentways.blogg.se/
/C'

& en grej till förstås! ; längtar till jag får brev från dig igen :) ska bli spännande & läsa allt vad du måste ha & berätta nu (a) <3



och förlåt om min kommentar innan den här blev lite.. ehum, slarvigt skriven typ :< ibland hittar man inte riktigt orden man söker & så.

2010-04-18    21:56:17    http://differentways.blogg.se/
Linda

Oj, förlåt om jag missat den kommentaren! :O



Menar du inpackningen med balsam, honung och aloe vera? Då brukar jag värma honungen bara några sekunder, 10 - 20 sek kanske för att det ska smälta och sedan rör jag ner den rinnande honungen i balsam och aloe vera. Men har man flytande honung så går det bra utan att värma den! :)



Om jag gör en med olja och honung så är det detsamma, värmer honungen bara så den blir flytande :) Hoppas det ska gå bättre nästa gång! :)

2010-04-18    21:59:29    http://taggtroden,blogg,se
/C'

nä precis, håll dina gränser här . so do I. vill gärna inte gå ut med alltför privata saker på internet liksom, känns mest bara creepy :/ skriv i brevet ist, det du känner för att berätta <3 jag finns också här :) okej a, kan väl inte jämföras med din pojk som säkert står dig närmare än nån annan, men du förstår heh ^^



puss puss puss! <3

2010-04-18    23:04:50    http://differentways.blogg.se/
/C'

& nu kanske det verkade som jag dissa allt du skrev, men icke då. jag tar till mig det, sen funderar jag lite. det blir nog en hel del om det där sen när jag skriver till dig I guess.



& underskatta inte dig själv, du bara överöser mig med komplimanger här känner jag, :$ du är också värd det bästa! <3

2010-04-18    23:06:40    http://differentways.blogg.se/
emma

hej lisa

jag tittar in på din blogg ibland men jag har aldrig kommenterat förut. men alltså. jag tycker såhär: utifrån det jag läst (och jag har verkligen inte läst allt du skrivit, jag bara kikar in då&då när jag har lust o du skriver så himla mkt!:D ) så verkar du vara ganska ambivalent inför framtiden. det är ganska förståeligt. det var jag också och nu lät jag jättegammal men jag är bara 25 vilket iofs låter rätt gammalt när man är 19 ;)tyckte jag iaf. å där kom det igen! men alltså, det är skitsvårt att komma på vad fasiken man ska göra med sitt liv när man är 19-20 och rätt nyss tagit studenten. jag kände mig rätt pressad&stressad (främst av mig själv!) att hitta nåt som verkade intressant att pyssla med. men grejen är ju lite att man inte måste bestämma sig för nåt just då. eftersom vi har en så bra grej som csn faktiskt är, så kan man ju kosta på sig att testa lite olika grejer i ett år eller två, om det nu är plugga man vill göra. läsa några strökurser i olika ämnen bara för att se om det är nåt man tycker verkar kul och kanske kan tänka sig att hålla på med. vad jag menar är att om du kan tänka dig att flytta t.ex till gbg t.ex för att vara med din snubbe så gör det för katten! försörjning fixar sig alltid. ställ dig i kö hos studentbostäder o hyresbolag och kolla komvux, folkhögskola o universitet. kika runt efter jobb. saker som verkar vara så jävla läskiga och jobbiga att ta tag i kan bli så överdjävulskt fantastiska! gör't! jag tog 5 banankartonger kläder böcker o skivor och flyttade från en sthlms-förort in i studentkorridor i gbg för ett par höstar sen. sjukt läskigt. kände inte en kotte i hela stan. men fan vad bra det har blivit! jag gjorde det lätt för mig o började på universitetet, då får man nytt umgänge nästan på en gång eftersom typ alla flyttat nån annanstans ifrån. du har säkert redan märkt det men gbg är sjukt fantastiskt :D du verkar så himla söt o gullig. tycker också att ingen ska behöva känna sig begränsad. pepp pepp åt dig!!

2010-04-19    19:47:55   
Little Peaché

sv: det är bra att använda läppstift. gör vardagen roligare.



och jag älskar moto boy! Det är min gamla granne från malmö och jag bara adore him och hans musik!

2010-04-21    07:53:38    http://littlepeache.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback