Tycka om

2009-09-25 | 23:46:21 | Direktlänk | Tankar | 6 Kommentarer
Innan jag börjar babbla om något tråkigt jag fått reda på idag, kan jag berätta att mitt hår blev fantastiskt fint, just nu har jag färg i håret som ska tas ut om en kvart och imorgon får ni bild på mitt nya hår. men innandess ska jag berätta lite om min dag, jag cyklade på min retrocykel och det var härligt att få kämpa mig uppför uppförsbackarna och när jag cyklade hem så sjöng jag en massa, jag tänkte: men tänk om någon hör mig, sen tänkte jag: det gör ju ingenting, för jag är ju en sån där som sjunger när jag cyklar och går, ni får höra min dåliga sångröst om ni vill för vet ni? Jag tänker aldrig ställa upp i Idol,förstår inte folk som ställer upp i Idol och är helt sjukt dåliga att sjunga, men de vill väl skämma ut sig tänker jag också, men jag ska aldrig skämma ut mig i idol.

Påtal om något annat.
Jag kom in på H&M idag såg en helt gudomlig kjol och tänkte men åhhh, den här måste jag ha! Prövade och köpte, den kommer nog bli min nya favorit, med hög midja också, helt fantastiskt fint. Åh,sen köpte jag en jättefin blommig sjal men nä, ni kommer inte få någon dagens shopping bild för sånt har jag slutat med, det är bara tråkigt att titta på, för ni kan ju få se det på mig istället och det är ju mycket roligare eller nått, åh vad jag svamlar. Jag lyssnar på Bob Hansson och han är så fantastiskt, hans dikter när han berättar dom, det är fantastiskt fint.  Så mitt tips till er som har spotify är att lyssna på bob men annars får ni lyssna på youtube eller nått sånt fint. Ja, livet är fint, men jag är arg på mig själv för jag inte gick till fiket och bara "hej, behöver ni någon extrajobbare här", nä,jag tog inte mod till mig och gick dit. Men snart bannemig ska jag gå dit. Jag kanske har tur eller inte. Man vet inte. När jag kom hem idag alldeles svettig och härlig, så sa mamma att min morfar har fått hudcancer och jag blev chockad. Det lät på henne som hon skulle säga. "Lisa,morfar har dött".

Sedan har min farmor blivit så himla dement nu så det är inte klokt, hon kan ju bo hemma, men hon fantiserar en massa saker och glömmer en massa saker och hon kom inte ihåg pappas födelsedag så då kommer hon ju inte komma ihåg min, det känns ju lite tråkigt, jag vill aldrig bli gammal och dement, det tänker jag inte bli heller. Jag ska vara en gammal tant som bakar och promenerar med min söta hund och ha ett vackert förhållande där vi pussas varje dag och kramas en himla massa.

Nu när jag skrivit så himla mycket så bjuder jag på en liten bild också nämligen en bild på fika, för fika är det godaste och jag älskar att fika.

Puss




Youth Novels by Sariiii

jodå, jag är är superförkyld, men annars är det bra.

vad har du för planer för dagen?

2009-09-26    07:07:06    http://sariiii.blogg.se/
beabea

Tack :)



Tråkigt med din morfar och farmor :( .. jobbbigt att vara gammal..

men

Fikan ser god ut i alla fall!!

2009-09-26    09:14:59    http://peterstormare.blogg.se/
ingrid

bara för farfar har cancer så behöver inte de betyda att han dör utav de:) många äldre får cancer men dör pga ålder och inte cancern. visst, det är säkert jätte jobbigt för honom att veta att han har cancer, men han sa till mej att han tyckte att de va så fult (alltså fläcken på huvudet). farfar har ett otroligt bra liv tror jag, så gulligt att han tar en liten snapskväll med sina polers;)

cancern kommer inte göra hans liv svårare på något vis tror jag.

2009-09-26    09:57:05   
ella

åh, vad jobbigt med din farmor och morfar. det är hemskt när det blir så.

min fredag var jättefin. hoppas att din fredag och var bra.

puss!

2009-09-26    13:07:08    http://bahnhofzoo.blogg.se/
ella

åh, det blir spännande att se! skönt att du blev nöjd iallafall.

puss

2009-09-26    13:29:38    http://bahnhofzoo.blogg.se/
marie

Oj vad tråkigt med din morfar och farmor :(

2009-09-26    18:36:05    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback