Jag får liksom ingen ordning

2009-10-26 | 13:41:02 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Ska man skriva ett inlägg när man är deppig och alla tankar som bara snurrar omkring? Eller ska man bara skriva glada inlägg. Jag mår inte så bra just nu och det kan bara bli bättre och bättre blir det nog om jag gör något utav det jag skjutit upp en tid. Så det ska jag ta tag i att göra. I alla fall en sak idag. Sen ska jag läsa ut Kafka på stranden, skriva ett litet brev och det är grått väder ute. Kan man bli annat än deppig då? Jag önskar jag kunde må bra, mer än bara några dagar. Men allt går ju upp och ner. Jag lyssnar på fin musik i alla fall. Att jag sen sover alldeles för länge varje dag, är nog dåligt också, man ska nog ha rutiner än fast man inte gör något vettigt. Jag känner mig bara så himla tragisk. Jag känner mig nästan lite värdelös, än fast jag vet att jag inte är det. Jag ska komma någonstans i livet och inte bara stampa på samma ställe hela livet. Så därför måste jag lära mig att ta tag i livet också och bara inte låtsas som att jag är tragisk, som stått på samma ställe ett tag nu. Så därför ska jag ta tag i det. Eller jag måste ta tag i det helt enkelt, för att börja komma någon vart igen. För jag mår inte bra nu och jag vill inte komma in i nån jävla depression igen, de har jag fått nog utav.






Daniel

Hur månne man få bättre ordning??

2009-10-26    15:02:50    http://danielfagerholm.webblogg.se/
Russian Doll

jag känner igen mig. mådde sådär när jag inte hade så mycket att göra när jag precis hade flyttat hit. var så van vid att jobba sönder mig eller plugga jättemycket och så plötsligt gjorde jag inget. men nu pluggar jag ju så nu är det fullt upp!

så kanske kan du prova att gå på någon kurs eller så?



kraaam!

2009-10-26    15:51:14    http://russian-doll-doll.blogspot.com/
Hanna

Kära, kära, kära du. Jag förstår precis hur du känner dig, det känns så himla hopplöst när man fastnar i det där. Åh. Jag tänker på dig, och hoppas att du löser det.

puss

2009-10-26    21:15:27    http://helh.blogspot.com
Malin

tillåt dig själv att må dåligt, lisa; annars exploderar du bara till slut. dock är det ju bra att fokusera på det som får en att må bra; mysiga böcker, bra musik, doften av höstlöv, brev osv (som förövrigt jag fick av dig idag, två av tepåsarna är använda :3)

2009-10-26    22:20:54    http://hallonte.blogg.se/
Rebecka (ny bloggadress)

Lova att du tar hand om dig!

2009-10-27    19:58:11    http://stormsvala.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback