Torsdag

2009-11-05 | 16:19:11 | Direktlänk | Dagens outfit | 4 Kommentarer


Jag tycker om jeansleggings, har tyvärr bara ett par. Får skaffa fler någon gång och ett par sammetsleggings skulle sitta fint. Tycker om mysiga varma koftor också en massa och såna skulle jag behöva fler utav, så man slipper nöta på de bästa, hela tiden.

Idag sov jag alldeles för länge för jag kände mig så himla deppig och grå, så då tänkte jag sova bort dagen, men man blir ju bara tröttare utav det, så det är ingen smart ide. Öppnade persiennen och såg att den första snön fallit. Då blev jag lite gladare. Gick ut och hämtade posten, hade fått ett fint brev utav finaste Anna, åt smarrig frukost och svarade på brevet och det blev jättelångt.

Dagens planer är inga speciella alls och ifall den där kvinnan inte svarat på mitt mejl imorgon. Ska jag ta mig i kragen och ringa henne. Men jag får hoppas hon svarar imorgon eller på måndag. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Inatt drömde jag en massa knasiga drömmar, men de var inte läskiga, utan mest roliga. Jag gillar att drömma.

Ska nog bara dricka en massa te för min onda hals och hitta på lite annat fint. Lyssnar på Nancy Sinatra nu, hon är fin. Lyssnade på Love hurts och kände hur tårarna var nära på falla ned för mina kinder, vet ni varför? För att min syster sa att love hurts när jag låg i kökssoffan och grät den dagen det tog slut med min första kärlek för 4 år sedan nu, men jag minns det som igår.

Jag har förresten 2 auktioner som slutar på tradera om 4 timmar, en jättefin klänning och en t-shirt titta här
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=927136&listtype=0

Puss

Linda

Jahaaa! Jag får kolla där då! Jag såg det en gång på Coop också (typ som att ha i maglagning, men det är ju samma sak ändå) men då hade jag inte råd men sen när jag kollat fler gånger så har jag inte sett den :/ Men det finns Avocadoolja och tistelolja på Coop och Avocadoolja ska tydligen va bra i hårinpackningar också. Inte så fet olja.

2009-11-05    16:45:02    http://taggtroden.blogg.se/
anna

sv: jag har väldigt svårt för strumpbyxor utan kjol/klänning hur lång tröjan än är, jag vet inte men det är liksom inte byxor för mig hehe

2009-11-05    17:10:24    http://addspirit.blogg.se/
Hanna

Jag har sett världens finaste jeansleggins på Lindex. Rosa, är dom. Åh, det är högt på mun önskelista till julen.



puss!

2009-11-05    18:31:55    http://helh.blogspot.com
Erika

Det är kul att den första snön har kommit. Men jag hoppas att det lugnar sig lite med snöandet tills imorgon när jag ska köra till landet.

Det är så jobbigt att köra när det är mörkt och snöar.



Jag ska gå till ostbutiken imorgon och se om de har någon rolig farsdagskorg. Min far gillar ost så det skulle vara perfekt =)

2009-11-05    19:36:15    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback