Torsdag

2009-11-13 | 00:32:04 | Direktlänk | Tankar | 7 Kommentarer
Jag vaknade och somnade om igen, ovanligt. Får se vilken tid jag lyckas ta mig upp i morgon. Jag har läst en massa gamla brev idag, när jag var mindre så brevväxlade jag med mina föräldrar. Nödvändigt? Nä, inte eftersom vi ses varje dag haha. Brevväxlade även med min farmor och farfar, fint. För några år sedan så brevväxlade jag med en kille som hette Björn också, de breven var väl inte heller så himla spännande att läsa, men det var väl sånt som man skrev om just då och jag fick en massa tankar och är glad över att jag inte mår så pass dåligt nu att jag har självmordstankar, som jag hade när jag gick i 8:an. Ni får fortsätta att önska inlägg mer än gärna.  Läste även  brev från finaste Michelle, både nya och lite äldre.  Idag åt jag mumsig middag bestående av potatis och purjolökssoppa med nybakade scones till,smarrigt. I morgon är jag ensam hemma tills eftermiddagen, så då ska jag vara duktig och städa i ordning en massa i köket och ta en långpromenad om det inte är allt för dåligt väder. I morgon blir kanske en fin dag. Det vore fint om det blev det i alla fall.

Nu äter jag clementiner och lyssnar på en fin spellista på spotify. Jag har fortfarande ingen blogginspiration knappt,det är lite tråkigt. Men det kanske kommer tillbaka så småningom.



Tänk om det var sommar och jag promenerade i skogen med hunden, fast där hade jag inte riktigt kommit in i skogen ännu. Men sommaren kommer tillbaka och vintern är ju rätt fin den med. För nu är det inte höst längre, då det blivit minusgrader och första snön har fallit flera gånger.

Puss


anna

jag vill ha sommar igen! en evighet till nästa gång ju =/



sv: haha ja det är ju skitkul! bobbys mamma är grym haha. jag bakade ett grovt bröd med linfrön och lingon och lite sånt där :)

2009-11-13    09:48:33    http://addspirit.blogg.se/
Linnsejj

sv; Visst är det toppen? :D

2009-11-13    13:10:17    http://linnsejj.blogspot.com/
Becca

Men oj.. gillar du inte kyckling?



Å nej lillen. Vad jobbigt för dig :(

Ååå jag vill bara hjälpa dig på något vis.. vet inte hur bara. Jag vet själv hur det är att vakna och inte ha något att göra och livet känns skit.

Vad gör du på dagarna då?

Förr brukade jag göra en lista varje kväll på vad jag kunde hitta på nästa dag för att ha lite att se fram emot. Tex: Gå en långpromenad, låna bok på biblioteket, gå till badhuset och simma, åka till farmor och spela kort, baka gott, laga god mat, sticka, sy, pyssla...

Å <3 vill inte att du ska må dåligt :(



Jaa du.. vad har jag gjort..

De senaste 5-6 åren har jag mått väldigt dåligt psykiskt. I 8-9 var det skitjobbigt att gå till skolan och jag fick ångest, stannade hemma mycket.

Jag har haft lite allt möjligt.. depression, ångest, social fobi, väldigt dålig självkänsla och självbild och senaste året även en ätstörning åt så lite jag kunde och tränade mycket och hetsåt och spydde också i perioder. Usch inget kul. Men nu är det mycket bättre med det.

Jag har inte orkat gå gymnasiet, försökte ett halvår på frisörlinjen men hoppade av.

Oj vilken deprimerande tjej du måste tro att jag är :P

Det känns i alla fall som att det händer många bra grejer nu och att mitt liv kanske kan bli bra ändå :)



Kram! Och hoppas du får en bra dag imorn och en mysig kväll ikväll.

Du kan ju skriva en att-göra-lista till imorn med alla mysiga ting du kan komma på, men det ska inte bli som en massa krav, du ska ju må bättre av det.

2009-11-13    16:42:31    http://beccatroll.blogg.se/
anna

här har du receptet: http://www.tasteline.com/recept/Hurtbulle_2 fast jag brukar köra utan nötter och russin :) supergott!

2009-11-13    17:26:05    http://addspirit.blogg.se/
Hilda

Det är så roligt att läsa gmala brev :D

2009-11-13    17:52:34    http://hiildas.webblogg.se/
anna

det tcyker jag du ska göra! ja det är supergott :)

2009-11-13    18:11:59    http://addspirit.blogg.se/
victoria

åh, man kunde nästa känna sommarvärmen av den bilden!

2009-11-14    15:34:51    http://pearlsofglass.blogg.se/victoria


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback