Timglas

2009-11-14 | 15:08:15 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Inatt när jag låg och grubblade så tänkte jag att jag kanske ta en bloggpaus fast det hela slutade med i min hjärna att jag kommer typ komma tillbaka samma dag ändå. För bloggpaus är ingenting för mig. Jag måste blogga varje dag när jag har tid för det är skönt och en fin sysselsättning som jag behöver.

Inatt drömde jag en massa,massa konstigt, jag kunde flyga, jag var på festival och mina grejor var försvunna, folk som var elaka. Ja, en himla massa konstigt helt enkelt.

Vaknade i tid men somnade om såklart, skulle ha klivit upp när jag vaknade istället. Men det ska jag göra imorgon i alla fall. I dag blir det väl ingen fest som vanligt haha. Men man kan alltid hoppas, men blir nog inte det. Man skulle ha haft en massa vänner här i Ö-vik som man kunde festa med, men det har man ju inte, då de flesta vännerna har flyttat härifrån. Därför vill jag också dra härifrån snart,gärna. Nästa höst blir det nog av att jag drar till Sthlm eller Göteborg. Hoppas!  Blir väl dansbandskampen och kladdkaka ikväll igen med mamma och papppa.

Nu ska jag gå och duscha+ göra hårinpackning <3. Hoppas min nya hårinpackning funkar bra.

Fortsätt gärna ställa frågor här!

Hoppas ni får en underbar dag och snart blir det nog roligare blogginlägg framöver. Lovar. Kanske när mitt liv ordnats upp sig lite,alltså min dygnsrytmen menar jag och lite annat.

Puss!



Ni får en gammal bild på mig så länge från 2006 då jag leker ängel på golvet och var smal. Kan ju säga att jag inte kommer in i de där cheapmondaysen längre och knappt i några andra heller, fast jag hatar ju byxor så.  Får bara ångest när jag prövar byxor hehe.

Sofia

sv: åh, tack så himla mycket, dina kommentarer gör mig alltid så glad =)



Jag fullkomligt älskar bilden, så fin. Du är väldigt änglig, om man kan säga så. Och att du inte kommer i jeansen längre, det spelar ingen roll. Du är så attans tokfin och inspirerande som det är, och så skriver du så där härligt, så att det inte är alls jobbigt för ögat att läsa.

Kram!

2009-11-14    15:31:55    http://www.implodanter.blogspot.com
Sofia

sv: jag är glad att det muntrade upp dig lite :)



Ha en bra kväll, sötnos!

2009-11-14    18:37:37    http://www.implodanter.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback