Svar på frågorna i frågestunden

2009-11-16 | 13:44:58 | Direktlänk | Frågestund | 10 Kommentarer
Vilka är dina fem favoritband?

Den här frågan var jättesvår. Jag gillar så himla många band och mycket musik, all musik vid olika tillfällen helt enkelt. Men fem band som jag gillar extra mycket är: KENT såklart eftersom jag betalar en massa för att se dem och åker långt bort (första gången såg jag de i Sthlm.

Nu 4 band till då, allt jag lyssnar på är favoriter. Men Markus Krunegård har jag lyssnat väldigt mycket på just nu och vill jättegärna se honom live. Miss Li, hon är ju så himla fin och har en sån skön röst.

The Beatles funkar alltid att lyssna på och sen ett femte band då, Lars Winnerbäck eftersom jag har lyssnat på honom sen jag var 14 år eller så och ser framemot att få se honom en andra gång. Men min musiksmak är väldigt blandad än fast man inte kan tro det, jag kan lyssna på alltifrån pop till country.

Favoritfärg?

Jag klär mig i alla möjliga färger så jag vet inte riktigt om jag kan svara på den här frågan, men röd är en fin färg. Har ingen riktig favoritfärg. Utan tycker faktiskt de flesta färgerna är fina.

Det godaste som finns?
Jag vet inte riktigt, men marängsviss är alltid så himla gott eller hembakad pizza :).

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli så himla mycket egentligen, skulle kunna jobba med det mesta, har ju redan prickat av ålderdomshem. Men jag skulle jättegärna bli skådespelare, men jag tror det får förbli en dröm. För jag är inte så himla duktig nämligen. Eller så är jag det. Men jag kände mig aldrig duktig och det är nog himla svårt att bli känd inom det. Så det får nog alltid vara en dröm tyvärr.

Jag vill jättegärna jobba på ett fik och jag ska söka jobb på en massa fik snart. Jag önskar jag får jobb på ett fik någon dag. Bara ett extrajobb vore fint det med.

Vad är det absolut mysigaste du vet?
Ligga och kramas med någon man tycker om under täcket, är nog det mysigaste som finns, det skulle jag kunna göra en hel dag, gosa är det mysigaste jag vet. Jag önskar jag hade en pojke eller flicka, jag kunde gosa med så mycket jag ville.

Vad är den finaste presenten du fått?

Jag vet inte riktigt, jag har ju fått så mycket presenter i mina 19 år. Så det är svårt att säga vad som har vart den finaste presenten. Men när jag fick min piercing i septum, blev jag jätteglad och förvånad, för jag trodde inte att jag skulle få det i present. Det var en fin present och min septum sitter fortfarande kvar och jag gillar den. Fast ska nog inte pierca mig på några fler ställen,eller det återstår att se, inte i ansiktet i alla fall.

Äckligaste lukt och godaste doft?
Hm, vilken svår fråga. Men äckligaste lukt måste vara bensin, som vissa gillar doften utav, varför förstår jag inte alls. Godaste doft är doften av nybakade kanelbullar eller när det nyss har regnat ute.

Vad gör ondast i världen?
Alla som blir misshandlade och våldtagna som inte alls har gjort någonting. Jag tycker det är läskigt att tänka på allt hemskt som händer här i världen och jag kan inte göra något åt,alla som blir våldtagna. Det är ju tyvärr så att all misshandel händer oftast i hemmen eller i alla fall alla våldtäkter. Än fast de kan hända ute på gatan också.

Kan du inte börja videoblogga?

Nej, videoblogga är ingenting för mig, har ingen bra kamera heller och jag skulle bara känna mig extremt fånig. Men någon gång kanske. Men jag tror dock inte det. Jag har försökt mig på det där att videoblogga, men jag har inte gillat det. Vad ska man säga då liksom haha? Jag kan slänga upp en dagens outfit i en video någon gång kanske, eller någonting annat. Lovar att en videoblogg ska komma upp någon gång. Men ingen där jag berättar vad jag har gjort idag,haha.

Vad är din riktiga hårfärg?
Mörkblond

Vad dricker du helst när du partajar?

Vin eller cider.

Vart skulle du bo om du fick bo precis vart du vill i världen?
I Paris :).

Vem är din största inspirationskälla?
Jag har ingen särskild inspirationskälla, men jag tror jag inspireras utav människor utan att veta om det. Jag kör mitt egna race och hittar fina kläder på tradera eller ute på stan, eller närmaste second hand butik. Men jag kan inspireras utav vissa bloggar jag läser ibland också.

Bästa kentlåten?
Vilken jättesvår fråga. Jag gillar ju de flesta. Men Mannen i den vita hatten är underbar.

Har du någon gång skärt dig?
Nej, det har jag inte, men när jag var som mest deprimerad så tänkte jag skära mig flera gånger,jag var nära men jag vågade aldrig. Jag har dock skadat mig själv på andra sätt.  Men jag har slutat skada mig själv och om det är något ni absolut inte får börja med, så är det att skada er själva när ni mår dåligt. Det är ingenting jag råder er till om jag säger så. Det tar en jäkla tid innan man kommer ur det och inte faller tillbaka.

Jag kan tex inte se en säkerhetsnål utan att få rysningar.

Hur många läsare har du per dag?

Jag kollar i princip aldrig hur mycket läsare jag har, men jag tittade nu och det är ungefär några över hundra varje dag. Så det är väldigt få som kommenterar mot för som läser den. Sen är det nog en massa som bara kikar in och går härifrån också. Som jag gör ibland också.

Hur kan du shoppa hela tiden som?! liksom, vad får du pengar ifrån?
Jag sommarjobbade ju i somras och jag fick min lön i Augusti och September, jag hade lite pengar på mitt sparkonto och jag har fortfarande pengar kvar. Jag shoppar mest billiga saker också. Fast ibland unnar jag mig lite dyrare saker. Är ju en traderashoppare. Jag säljer en massa saker på tradera också, så får jag in pengar därifrån :). Hade jag inte sålt en massa saker på tradera, så hade jag nog vart rätt  fattig nu. Ska nog göra en ny omgång snart där.

Bästa sommaren i ditt liv?
Det här var nog den svåraste frågan eller jag vet inte. Men vet inte vilken sommar som har vart bäst. Jag tror nog sommaren 2005 var bäst eftersom jag var så himla kär då och svävade på rosa moln. Dock att den sommaren var väldigt jobbig då min mamma var jättesjuk just då och den där jobbiga saken hände som jag aldrig kommer glömma.

Drömyrke? Hm, det finns ju hur många yrken som helst som verkar fina. Men jobba på fik skulle vara ett drömyrke för mig. För det är en dröm jag har att jobba på ett fik.

Är du kär?
Nej det är jag inte, inte ens ett dugg intresserad utav någon heller. Jag önskar jag var intresserad utav någon som var intresserad utav mig. Jag har förträngt en himla massa personer i mitt liv,som jag har vart intresserad utav.

Vad heter du?
Om du kollar till vänster så ser du vad jag heter. Mitt namn Är Lisa.

Tycker du om popcorn? Jag älskar popcorn.

Vad gick du för gymnasieprogram? Estetisk teater.




 


Dannofino ♥

tack för att du orkade klura ut svaret på min fråga ;D

2009-11-16    14:41:25    http://psycological.blogg.se/
Jonas

Ja, videoblogg hade varit trevligt att se!

Du kan ju t.ex. svara på frågor och sådär som bloggläsarna undrar över. ;)

2009-11-16    14:47:04    http://jbn-jsbn.blogspot.com
Natasha

Kul läsning!

2009-11-16    14:51:54    http://www.natashasblogg.se/
maria

Du har riktigt fin musik smak :) puss

2009-11-16    15:43:43    http://mkms.blogg.se/
evvo

grym musiksmak.

2009-11-16    17:33:57    http://hhivefive.blogg.se/
Erika

Jag har funderat på videoblogging, men nej. Det är inget för mig heller.

Skulle också känna mig fånig. Och jag har inte ens vågat lyssna på radiointervjun jag gjorde när jag var med i årets städare tävlingen, hehe!



Sv. Bra att du påminde mig. Det har varit så fullt upp så det hade försvunnit ur minnet att vi skulle träffas imorgon.

Vi ses imorgon!



Kramen!

2009-11-16    18:22:04    http://morgondimma.blogg.se/
pelle

MEN!? Varför missade jag det här :O

2009-11-16    22:31:14    http://pellespersonliga.se
anna

gullet. jag fick ditt brev idag. fina fina du. ååå. jag är ledsen mest hela tiden just nu. skyller på min nya medicin kanske. men jag ska svara så snart som möjligt. sötnos! <3

2009-11-16    23:12:05    http://splashingthewine.blogspot.com
Felicia

Sv: Tack, du är alltid lika gullig!



Bensin som luktar så gott?! Fråga mig inte varför, men det bara gör det :)

2009-11-16    23:18:27    http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Hanna

Jättefina svar!

2009-11-17    16:30:55    http://helh.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback