Dålig på vardag

2009-11-02 | 21:52:40 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Jag har börjat med mitt cv nu, en sak som jag har tänkt börja på länge men skjutit upp. Fast kommer nog ta ett tag innan jag är klar, men jag har ju i alla fall börjat. Himla svårt det där med målsättning. Jag önskar jag hade mitt cv som jag skrev i gymnasiet, fast jag minns inte om det var bra eller inte haha. Lyssnar på fin musik i alla fall. Vill titta på Sveriges fulaste hem men det har inte kommit till tv3 play ännu, tråkigt. Ni får förresten mer än gärna skicka något fint sommarminne till min mejl [email protected], så publicerar jag det i bloggen. Man får bara ångest om man inte tar tag i saker och nu har jag i alla fall tagit tag i en sak av 2. I dag har jag vart duktig och städat en massa, det känns alltid bra när det blir fint i huset :). I morgon hoppas jag på att det blir lite höstsol det vore lovely så skulle man kunna ta en långpromenad i höstsolen. För promenader gör alltid ens mående mycket bättre. Mådde mycket bättre efter en långpromenad igår med min vän.

Något riktigt fint med idag var att pappa fick en av de nya markus krunegård skivorna, så den ska jag lägga in i min kära mp3!

Ni får gärna ge mig en mysig liten spotifyplaylist, så kan jag bjuda på en någon dag! Det vore fint. Med lite popmusik eller så! Eller någon annan genre går fint det med!



Puss

Zettermark

Här: http://zettermark.blogg.se/2009/october/mitt-basta-sommarminne.html#comment

är det bästa med min sommar.

2009-11-03    10:45:38    http://zettermark.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback