Tisdag

2009-05-19 | 11:25:29 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
I natt var en jävligt jobbig natt, eller okej, först la jag mig alldeles för sent, kunde inte somna för jag fick sån jävla ångest, sjukt trött och orkeslös i morse, vilket råkade hända att jag låg kvar i sängen, så nu har jag missat två lektioner, hurra eller inte.
Ska till skolan och ha en lektion, sen tandläkaren, missar en till lektion. Dålig dag idag. Men, men. Hoppas jag får nått fint i brevlådan och jag har fina kläder på mig i alla fall.

Orkar inte hitta på något heller, så kommer sitta i teatern i hundra år innan vi börjar, buhu, kan ju satsa på att komma försent, men nä, hellre för tidig än för sen!.

Känns fint att jag ska till tandläkaren, nej,nej, jag är inget fan utav tandläkaren, inget kul där. I dag blir en slapp dag. Det är ingen sol heller ute, trist!

Jag betalade dom fina klänningarna nyss <3 och jag har fått en crash på kräftost, muuuuuuums!

UPPDATERING:
Gick finfint hos tandläkaren och sen såg jag finaste Carro, vi tog bussen hem till henne, satte oss på balkongen med ett glas iste och drack sedan en massa gott grönt kärlekste och åt kakor. Det blev en jättefin eftermiddag, för Carro är så himla fin och bra vän.

Kom hem för en timme sen ungefär och har ätit potatisallad och lax, mumma. Snart rasta hund dags och fy vad jag är trött idag. Men dagen blev bra i alla fall.

PUSS!

Anna T

Usch jag sov också dåligt inatt.

Drömde mardrömmar och läskiga japanska flickor med.

2009-05-19    18:11:46    http://www.annatjernstrom.webb.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback