Bloggar jag tycker om del 2

2009-05-14 | 19:46:51 | Direktlänk | Tips | 7 Kommentarer
Första delen hittar ni bland mina tips, ganska långt ned.
Jag läser så himla många bloggar, så jag börjar med några stycken i denna del.


http://ikarolineshuvud.blogg.se/ En föredetta Öviksbo som bor i piteå, hela hon är så söt! Hon lägger upp bilder på hennes kläder, pyssel, vad som händer i hennes liv, den är fantastisk!

http://www.folkbladet.nu/?cat=89 Underbara Clara, hela hon är fin och hon skriver om huset de har skaffat, inredning,recept och fina fynd ifrån second hand och loppisar :).

http://hjartesmil.blogg.no/ En norsk blogg som är sockersöt, med jättemysiga inlägg, om hennes drömmar, vad hon hittar på,tävlingar och allt fint.

http://elviskalmar.blogg.se Jag läser inte många killars bloggar, men hittade den här bloggen genom att han kommenterade ett inlägg en gång, jag blev helt fast, hans texter är helt underbara och han skriver så vackert, han skulle kunna vara poet och har himmelskt bra musiksmak.

http://cirkuspojken.blogspot.com/
Hon skriver om allt och ingenting, hennes blogginlägg är alltid lika fina och hon är fin, hon verkar vara lite lik mig än fast jag inte känner henne, hon får hennes inlägg att låta som poesi ibland.

http://vackrakladerochannat.blogspot.com/ Hittade den här genom lotta drömmas blogg,hon skriver om kläder, lägger upp dagens outfit och annat fint, jag älskar hur hon formulerar sina ord och snart ska hon få ett litet barn.

http://llisabs.blogg.se/, en öviksbo hon heter lisa som jag, vilket jag tycker är fint, hon går sista året i högstadiet och har jättefina kläder och lägger upp dagens outfit nästan varje dag och skriver om annat fint. Jag önskar jag var så söt när jag gick i nian också.

http://enoughisenough.blogg.se/, hon lägger upp recept, kläder,fynd och skriver om annat fint.


http://sleepingin.blogg.se/index.html Hittade bloggen igår, då jag var inne i dromma.blogspot.coms blogg och tittade runt, hon lägger upp jättefina bilder och är himla fin hela hon!

http://quietland.blogg.se/ Hon har en egen butik där hon säljer sina jättefina smycken, jag måste köpa mer snart, i hennes blogg lägger hon upp det hon gör och skriver om sina tankar och hon är söt.

http://sugartime.blogg.se/, hon är söt och syr fina saker, hon köper mestadels second hand och lägger upp små söta inlägg.

http://antonhornfeldt.blogg.se/, han är bra på att skriva och han är fin, han går första året på modedesign och lägger upp det han syr och skriver om allt och inget.

http://www.elle.se/elsa-billgren.aspx  ,Elsa är vacker som en sommardag och hennes inlägg likaså, hennes recept och alla fina kläder hon har, hela hennes lägenhet är underbar.

http://hellobenjamin.blogg.se/index.html Det enda jag kan säga är att hon har jättefina bilder och inlägg.

http://shelleyochjoachim.blogg.se/, Susanne sa till mig : jag har hittat bloggen på den där killen du tyckte var söt och då kikade jag direkt och det var han!, shelley och joachim är två nära vänner och skriver om allt och ingenting, dom båda två är underbart fina.

Jag tycker ni ska ta och läsa dessa bloggar, de är jättefina!
Del 3 kommer senare.







jennifer,

jisses vad söt du är!

jag tappade hakan när jag såg lilla mig där. tackar & bugar :)

2009-05-14    20:21:20    http://hellobenjamin.blogg.se/
Erika

Vad kul med en blogglista, ska spana in dem =)

2009-05-14    20:43:55    http://morgondimma.blogg.se/
M

jag älskar hellobenjaminbloggen! ack.

2009-05-15    08:18:41    http://chokladstaty.blogg.se/
Hannah M

åh! "hon får hennes inlägg att låta som poesi ibland." nu blev jag lite överlycklig och extra varm i hjärtat fiiiiina du.

2009-05-15    20:31:13    http://cirkuspojken.blogspot.com
Ingrid

Men tack söta fina!

2009-05-16    12:12:28    http://enoughisenough.blogg.se/
Kalle

ååå va snälll du är :D

det värmde det här ju!

fin kommentar va det åxå!

2009-05-16    18:13:02    http://elviskalmar.blogg.se/
Lisa

åh, du är fin!

2009-05-19    23:19:53    http://llisabs.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback