Ansökan

2009-03-26 | 13:40:47 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Oj så mycket frågor.
Ojoj.
Strax är jag klar.

Medans jag gör min jobbansökan.
Så pratar min mamma om att jag ska söka som kontaktperson hehe, jag får ta mig en funderare på det.

Jag är orolig över min trötta hund, men mamma ska ta hon till veterinären någon dag. Lär vara något med köldskörteln som krånglar igen. Stackars lilla zoya <3

I dag går jag i mina mjukisbyxor och min skönaste kofta. I morgon ska jag nog vara lite fredagsfin och ha mina röda nya byxor, ett linne och något annat fint. För i morgon är det fredag och jag planerar att kliva upp tidigt (eller lika tidigt som när jag går till skolan), äta en mumsig frukost, plugga psykologi hemma och sen ta mig till skolan för svenska. Jag tror att i morgon kommer bli en fin dag, iaf om lördag blir som jag vill att den ska bli. Men det tåls att märkas hur det blir.

Har iaf pluggat lite elsäkerhet och arbetsmiljöfrågor idag och ska fortsätta senare. Jag har oborstade tänder och borde hoppa in i duschen, det är tur man bestämmer över sig själv och får göra saker när man vill, i alla fall sånt som att borsta tänderna, duscha och sådana saker. Man kan ju inte bestämma allt själv, som gå till skolan det är ju sånt man bara måste, men inte kan om man är sjuk, eller om man är sjuk kan man ju gå dit och smitta andra, eller så, men det är ju oftast ingen smart ide.

Mitt illamående har inte försvunnit ännu, men det gör nog det snart. Nu är det iaf borta.
Åh så jag ser framemot i morgon, fast jag vet inte varför. Men sånt är fint. När man ser framemot saker fast vet egentligen inte varför.


Min fina mysiga kofta som jag köpte på röda korset för flera månader sen. Den är en utav mina favoriter. Så skön och fin! För trettio kronor.



Tillsammans är man mindre ensam! Tänk om ändå. Om man kunde vara två.

Em

Jag har varit kontaktperson tidigare. Det är riktigt kul och bra att få göra något för någon annan om man har tid över. Just nu har jag noll tid men annars skulle jag lätt ta på mig ett uppdrag!

2009-03-26    16:24:49    http://emmasays.blogg.se/
Sassy

Vad är det för jobb du söker?

Kontaktperson verkar som ett bra jobb!



kram

2009-03-26    20:43:26    http://eurotrash.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback