Tisdag

2009-06-09 | 14:18:55 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Kunde inte somna inatt, så i morse var jag död, sov ännu mer, tänkte dra till skolan men nähä klarade jag inte heller, så nu skäms jag, det har jag vett att göra, skulle luncha med klassen för kanske sista gången, men nähä, men i morgon MÅSTE jag dit och torsdag för då är det vett och etikett på folkets park och på fredag är det studenten wiiiiiiiiiiho. Som min mamma sa idag, betyg är inte allt och de går att läsa upp.

I morgon eller idag ska jag köpa de sista kläderna också,woooooooooho. På måndag ska jag beställa biljetter till eskilstuna också wiiiiiiiiiiho igen! hihi, åker nog veckan efter jag vart på arvika och träffar finaste lenita <3.  Sen om jag skulle hitta någon billig biljett till gävle så drar jag dit nån gång i juni om malin kan då :).

Drömde om Malin aka hallonte inatt, vi fnittrade och hade det himla kul, men allt var lite konstigt dock. Drömde herrans konstiga drömmar inatt, fast minns typ inget av nån, jag låg och drog mig i sängen alldeles,alldeles för länge idag, för jag ville inte kliva upp, för jag kände på mig att det här blir en skitdag, den kan bara bli bättre och går jag inte i morgon, så kommer jag ångra mig, för jag ångrar mig jämt, så bäst jag går!, hehe ska till skolan i morgon bara för att städa ur skåpet och lämna in de där uppgifterna, skitsamma om det är försent.

Hoppas ni får en fin dag, här skiner solen och jag är tjock i halsen.  Det ska jag bota med att dricka något.

Jag har finaste klasskamraterna, 2 av dom ska komma hit med en överraskning i morgon,fin,fin,fint.,

Puss.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback