onsdag?

2009-06-17 | 16:09:01 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Känns som torsdag haha, vet inte varför. Jag satt och nördade vid datorn inatt, till 03.00. Tänkte gå och lägga mig, gick och la mig, kunde aldrig somna, läste i en bra bok, sen satte jag mig på golvet med en massa ljus tända och skrev brev till lenita, skrev tills jag fick ont i fingrarna, gick och la mig igen, kunde fortfarande inte somna, blev toanödig, klev upp, pappa klev upp också, jag hämtade tidningen, pappa gick till arbetet. Jag läste tidningen, gick och la mig igen, låg och smsade i tristess inatt igen, sen somnade jag aldrig. Klockan gick och tickade. Klev upp vid åtta, umgicks med mamma tills hon for och arbetstränade, nu har hon vart där i en och en halvtimme. Jag skrev klart brevet, som blev 30 sidor, HÖR OCH HÄPNA! VÄRLDENS LÄNGSTA BREV! Har nog aldrig skrivit så långt.

Äter frukost nu, har ätit upp mackan och druckit upp mjölken, ska äta lite yoghurt nu, ni får se dagens outfit senare och jag ska lägga upp sista studenten bilderna, hur många som helst dock.
Men efter jag vart på stan, så ska jag sova!!!!!!!! Om jag inte har blivit pigg då? HAHA.

Ska intill stan om mindre än en timme, träffa Erika och köpa 3 klänningar av henne, fin,fin,fint. Ska nog gå till apoteket och köpa mer superhalstabletter med, gå på second hand och sånt fint om jag orkar. Är i alla fall varmt klädd, med tanke på hur varmt det är ute, men jag vill inte bli mer förkyld!

På bättringsvägen nu i alla fall. Nu är Alyona konstig och skäller lite. DUMHUNDAR, skällhundar åhhhhhhh. Mest ally då, lillvoffen! Eller storvoffen, men hon är bara 1,5 år heheheh.

PUSSAR



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback