Lördag

2009-06-13 | 15:11:04 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Fyfan vad jag är förkyld, ikväll är det bal och jag ska börja fixa i ordning mig om en halvtimme eller så, ska bli piffig och fin, bilder från min student kommer i morgon eller senare idag, jag hade dock glömt minneskortet i kameran, på dagen, så blev inte så mycket bilder ifrån då, får sno andras bilder sen, men min fredag var en grym dag, utspringningen,frukost med klassen vi drack vin, avslutningen i aulan och umgås med våra mentorer, sen fick jag åka flak tillslut!!!!!!!! Stod och deppade sen såg jag en klasskompis, som stod på hv-arnas flak, så jag bara woho och klättrade upp, drack champagne och blev lullig.

Men slutet på min student var finast, åh, det måste jag göra om, men det här är en hemlis, så den ska jag inte berätta om! Men jag pussade Ogge på munnen i alla fall och smygtafsade på honom och hans kompis hahahhahahah. Jag hade en grym fredagskväll helt enkelt!

Med massa skavsår, är inte så taggad för ikväll, men blir nog bra ändå, inte kul att vara trött och förkyld. Funderar även hur jag ska lyckas med lösögonfransarna, men det gör jag nog.

Jag vet inte heller hur ska jag göra efteråt, vad som händer efteråt, jag vill ju festa efter balen! (om jag orkar så att säga)

Hoppas ni får en fin lördag.
---------

Balen var ingen hit, men maten var god, men det är ju inte så kul då man inte har någon att prata med eller aldrig vet mavad man ska säga, så jag drog hem för en halvtimme sen, efterätten var inte så god och inte vinet heller. Jag hade gärna festat, men jag hade ingen att festa med, hehe, tråkitråkigt, men på arvika blir det fest i en vecka! WOHO!

Jag har ingen röst eller min röst är inte så vacker haha och jag blev proppmätt, ni får se bilder från balen och studenten i morgon, jag funderar på att gå och lägga mig snart, är så himla trött och slut.


Pussar!

Hannah M

åh vad härligt det låter. grattis till studenten (:

brevet till dig kommer. jag råkade glömma det hos en kompis igår när jag skulle posta det så jag postar det imorgon ostället (: puss

2009-06-13    18:44:23    http://cirkuspojken.blogspot.com
V,

åh krya på dig massor nu!

2009-06-13    18:48:33    http://pearlsofglass.blogg.se/victoria
Erika

Vad trist att du har blivit förkyld. Hoppas att kvällen blir toppen ändå!



Du får bestämma en dag när du kan ses. Jag jobbar inne i stan så det går bra med vilken dag som helst utom torsdagen då =)

2009-06-13    21:11:07    http://morgondimma.blogg.se/
emma

krya på dig söt! ja visa bilder så fort du orkar (:

2009-06-14    16:02:03    http://metrobloggen.se/Obscene
pelle

men vad fasiken, har ni skolbal idag? har inte alla tagit examen än? ;D



guess who's back - back again?!

2009-06-14    19:07:16    http://pellespersonliga.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback