åhhh

2009-07-23 | 21:40:00 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
jag pratade med en fin person jag känner ikväll och den här personen berättade vad han hade gjort för fint den kvällen vi skulle ses, men jag blev för full, gud så sur jag blev på mig själv när jag fick höra vad denna människa hade gjort för fint.

Men sen dess har jag inte blivit för full igen, tur är väl det. Nyss har jag bakat kakor, de blev brända, jag hatar våran ugn, den är så himla ojämn. Men oftast funkar den bra. Men kakorna blev inte så brända, så de går väl att äta ändå.

Om jag vågade smsa så skulle jag kunna umgås med denna person i kväll och ha det trevligt, men jag får hoppas denna person smsar, det vore typ finast isåfall. Han smsade, det var fint, så sjukt, just när jag tänkte på honom så gjorde han det, sms är fina om de är fina sms förstås, fnizz.

I morgon blir det fest, det blir fint. Jag längtar. Måste ringa och kolla upp om jag jobbar på lördag också, hoppas intee. Men jobbar jag då, så gör det inte så mycket heller.

emma

amen du med ! du är snyggast (: jag har inte bakat, jag orkade inte haha. jag är sämst. men dina är säkert goda trots att dem blev lite brända. jag gillar faktiskt lite brända kakor haha. jag tycker du ska skicka sms ;) den personen lär bli glad

2009-07-23    23:01:36    http://metrobloggen.se/Obscene


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback