-

2009-07-18 | 02:43:39 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Ångest jag hatar dig.
Just nu vill jag gråta i någons famn.
Prata.
Kramas.
Pussas.
Sedan somna i en varm famn och vakna upp tillsammans och gosa.
För att sedan ta en långpromenad tillsammans.
Vissa dagar är jobbigare än andra.

Denna dag var rätt okej, men kunde vart bättre, tröståt, men det var gott och att cykla eller att gå hem på natten är inte bra för min själ. Men det är bra träning, för att jag inte ska vara lika rädd nästa gång.
Det sägs ju att man kan träna bort sina fobier.

Snart är det dags för sängen och imorgon blir det god middag+ god efterrätt det är alltid ett +. Ska hälsa på farfar på båtmanstorpet på söndag där han är för att träna benet och lite avlastning om jag orkar, men han skulle nog bli glad då, men jag blir så ledsen när jag ser honom, för han kan inte göra något själv nästan längre, jo äta själv kan han oftast. Han kan inte formulera ord jämt. Jag önskar bara att han fick bli frisk igen. Men det är tyvärr inte bara, men jag tror att han skulle uppskatta om jag hälsade på.

Vissa dagar är jobbigare än andra och nu har jag tårar i ögonen som inte vill komma ut. Många säger att tonåren,det är då man mår dåligt. Men jag tror att man kan må dåligt när som helst. Det har inte med det att göra.
Det enda jag behöver är att umgås med folk, för när jag är ensam blir jag oftast deppig. Men jag gillar att vara ensam med.  Det gillar jag ofta. Gillar även att vara singel eller nej, det gillar jag inte, men man slipper vara bunden eller jag vet inte, det skulle vara fint att vara kär med. Men isåfall vill jag inte bli bränd igen, men det är inget man vet. Man måste ju bli kär också i någon, kul att jag började gilla en person som jag inte har hans nummer eller nånting, men han finns i mitt minne och jag kanske träffar han någon gång igen.

Han var iaf den sötaste människan jag har mött på länge.

Jag skulle mest vilja ta en långpromenad med en fin vän och prata om allt och ingenting eller bara dricka en kopp te på ett fik.

Nåväl nu är det alldeles strax dags för sängen.
Ny dag och nya tag i morgon!

pelle

här har det hänt saker, ey?

2009-07-18    14:34:53    http://pellespersonliga.se
Erika

Ja, man kan må dåligt närsomhelst. Även om jag tror att tonåren kan vara en jobbig period med vägen mot vuxenlivet och allt sådant så hamnar man i svackor som vuxen också. Sådant är livet.

Men man kommer alltid upp igen!



Kramen!

2009-07-18    20:49:48    http://morgondimma.blogg.se/
Malin

Ångesten kan kasta sig i väggen eller ta en simtur bort till helvetet.



Man kan må dåligt närsomhelst, det gäller bara att inte gräva ner sig allt för mycket i 'et, hur svårt än det än må låta. Stay positive och ångesten håller sig borta (ungefär)



Kramar på dig sötlisa & jag skulle väldigt gärna vilja åka upp till dig senare i sommar/höst :* I WILL <3

2009-07-19    12:11:28    http://hallonte.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback