Torsdag

2009-01-22 | 20:04:08 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

Tog mig upp ur sängen,det är faktiskt ett stort ++++, det ska jag göra varje torsdag för jag får inte missa något, eftersom 2 lektioner vi har på torsdagar har vi inte resten utav veckan. Men jag vet inte vad det är med torsdagar, men idag var jag ju iaf där.

Jag kan inte sluta titta på honom, jag är rätt pinsam,han känner säkert att jag tittar på honom,det vore pinsamt han är ju min hemliga beundrare fast jag har ju erkänt nu ehe.

Nu ska jag beskriva min dag frukost,engelskalektion som var trevlig, nutidakonst och min mage hungrade,svenska och jag gjorde ingenting, för jag hade ingen bok att läsa, lunch det var ingen god lunch som vanligt eller alltså falafeln smakade bara mjöligt och jag äter ju inte fisk så. Buss till skyttis, för man är ju lat när man bär på skridskor, skridskoåkande och få ont i fötterna,promenad ner till coop där mamma hämtade mig för jag orkade inte kånka på skridskorna ända hem, läste posten,duschade,nördat dator, städat i lådor, handlat mat med mamma, promenerat med hunden,packat upp maten, pluggat lite psykologi,läst en massa bloggar som vanligt, hittat två lovely klänningar som jag kan använda flera gånger, så ska beställa en utav dom tror jag och ha som balklänning. Jag kommer ha finaste balklänningen ingen sån där enfärgad lång och tråkig. Smakat chokladen amigo, den var godkänd! Ätit såna där goda cookies. Alldeles strax ska jag dammsuga lite, order från pappa hehe.

Jag tänker på dig.

Puss


Markus

Vem tänker du på? ;*

2009-01-22    21:22:10   
Mimmi Kristina

tacktack;p

2009-01-23    14:08:05    http://mimmikristina.blogg.se/
ELLEN

Jag mår bra. Bättre än tidigare dagarna :) Jag sitter just nu och svarar på massor kommentarer. Är lite förvånad över att dom trillar in trots att jag inte varit aktiv :) hur går allt hos dig?

2009-01-23    16:51:40    http://ellerenellen.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback