Onsdag

2009-01-14 | 18:10:29 | Direktlänk | | 3 Kommentarer

I natt sov jag bra. Nu har min NYA! mp3 pajjat jag tryckte bara på den också står det att det inte finns några filer eller file system error står det sen händer inget., hej vad lyckat. Tänker byta till en annan mp3 då som har samma pris som är mindre,hoppas man får göra så.

Känner mig rätt nere och ensam idag... I morgon blir det en runda på stan efter skolan, fixa med lite saker eller bara en sak eller två. Måste lägga mig 21 ikväll frågan är om jag lyckas, då vi har två föreställningar imorgon på en annan skola.  Kommer bli riktigt sletet. Teater är ansträngande och man måste hänga med i pjäsen hela tiden och vara på gång. Det är inte bara att säga några repliker som vissa kanske tror. Vissa idioter tror ju att teater är lek. Men teater är allvar och precis lika allvarligt som vilken lektion som helst. Ligger mycket jobb bakom för att bygga upp en slutproduktion. Om jag kan fixa det där på banken i morgon så ska jag beställa lovelybiljetterna till lovelytjejen. <3. I går skulle jag prata med henne på msn men då cpade msn och jag kunde knappt installera om det. Våran dator är 5 år och börjar må dåligt, den börjar jävlas och krånglas och hata oss som använder den, ett problem är man inne på internet så kan fönstret försvinna när som helst, windows media player har slutat fungera, winamp funkar ibland. Men någon gång så ska väl min käre far köpa en ny. För tyvärr är dator nått man alltid behöver,göra skolarbeten på, betala räkningar och sånt. 

http://www.youtube.com/watch?v=v0F7WJsIyKA massa mysig låt som jag vill rekommendera med fleet foxes och nu har jag en undran till alla er där ute som jag sett gjort det på era bloggar. Man kan klicka och lyssna på låten i bloggen. Hur gör man så man kan göra det?

I dag såg jag fina skor och billig t-shirt på H&M och fina halsband på second hand och jag blev ju kär som vanligt heh, kär i ett par byxor jag prövade här om dagen också. Men om jag sätter in de där pengarna om det funkar i morgon kan jag köpa biljetter till göteborg (fast kan jag iofs ändå) och ska göra i veckan och köpa lite lovely grejjer.

Hoppas ni haft en fin dag, jag är helt slut på och tar det lugnt tills i morgon.PUSS

 


Anonym

Puss :*

2009-01-14    19:45:36   
ELLEN

Hihihi sötnos! <3



Ja, precis. Allt liksom rasar. Allt det man byggt upp blir liksom till små, små bitar. Jag vet :) Förut kunde jag inte prata om det alls, men det går bättre nu. Han tog livet av sig. Och det gör så ont i mig.



Nu är den fin. Jag sitter hon Martin. Dock är jag sjuk och har mensvärk, så det blir ingen skola för mig imorgon. Martin stannar också hemma och gör mig sällskap :) Hur mår du sötnos?



<3

2009-01-14    23:00:39    http://ellerenellen.blogg.se/
kajsa

Ibland tror jag att du skriver dina inlägg i ett enda andetag. Liksom; drar in luft i ett djupt djupt andetag och sen knattrar ned så mycket du kan som bara vill bubbla ut tills luften tar slut och du måste andas. Och sen postar du. Det tycker jag om. Känns ärligt och öppet.

2009-01-15    12:54:09    http://aenigma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback