Kramas?

2009-01-27 | 16:16:11 | Direktlänk | | 4 Kommentarer

Det skulle sitta fint just nu när jag fryser som jag vet inte vad. Det gick bra att spela våra 2 sista föreställningar idag, jag hoppas det inte blir någon i maj. För jag är extremt less på att spela denna pjäs. Jag är extremt trött idag också, jag la mig i rätt bra tid igår, men som vanligt så kunde jag inte somna, jag läste ut sötaste boken så jag hade något att underhålla mig med. Somnade halv två, vaknade två timmar senare och somnade om sen igen.

I dag blir det en god middag och jag borde plugga nutidakonst men det ska inte vara klart först om några veckor men det skulle vara skönt att få det bortgjort. Jag skulle vilja hitta på nått idag men jag är så himla trött, så jag ska nog se på en film och dricka te, det blir nya tag i morgon :).

Snart så åker jag iväg och det kommer bli så himlarns trevligt och skönt att få vara ledig eller få en extra lång helg menar jag :).

Jag promenerade hem ifrån gnistan med Beah i min klass och alltid trevligt att ha sällskap då går det snabbare att promenera, hehe.

Jag har inte så mycket att säga idag. 

Åh vad irriterande!!!!!!! Nu orkar jag inte skriva om det jag har skrivit här tusen gånger idag, men iaf jag har inte kommit till sängs än, oduktig jag är, klockan är halv elva, men jag ska dra mig dit snart. Är inte så pepp på i morgon. 

Men det jag tänkte skriva förut som inte har blivit postat är att lakritste var ingen hit i mitt hjärta. Kommentarer som står så här:

Gå in och kommentera min blogg, det var en som hade skrivit det idag och upprepat det fyra gånger, såna kommentarer godkänner inte jag. Såna kommentarer kan ni skippa att kommentera för dom godkänns inte och jag går inte in på era bloggar och ni kan skippa kommentera att jag ska rösta på er i nån tävling och ni kan även skippa kommentera att man kan få smink gratis eller sån skit.

Jag sov i en timme när jag kom hem och skulle se på min son den verkade bra, men jag var så trött så jag somnade. Nu borde jag hopp i säng, så jag har tid om jag inte kan somna inatt igen.

 

Puss.


Markus

Kram på dig <3

2009-01-27    16:19:58   
Monica

Förra sommaren :) hehe..

2009-01-27    20:35:15    http://mooniica.blogg.se/
J

Får väl bli en första kommentar då. :) Fast jag vet inte vad jag ska kommentera just nu. Jag är också väldigt trött idag. Så det är sängen som väntar nu strax. Bara två arbetsdagar kvarstår av den här veckan för mig, det är i alla fall skönt.

2009-01-27    20:52:18   
Erika

Då håller jag tummarna för att ni slipper spela samma pjäs i maj. Försår att man tröttnar näm man gjort samma sak länge.



Jag jobbar inom lokalvård på tekniska kontoret, städar, golvvårdsansvarar och så är jag hemsideansvarig för våran avdelning. Lite blandat sådär. Men jag gillar variation =)



Natti!

2009-01-27    22:10:24    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback