Iskallt & menlöst

2009-01-29 | 13:27:45 | Direktlänk | Dagens outfit | 4 Kommentarer

Jag hatar det här. Jag hatar att vakna och sen känna ångestjäveln komma brusande över en och somna om. Att jag inte istället bara pallrar mig upp och går till skolan, så jag är nöjd sen. Så jag slipper ha en orolig mamma som ringer till pappa och undrar vad det är för fel på mig.

För i min familj säger man aldrig om man mår bra eller inte, för så har det aldrig varit. I våran familj frågar aldrig mina föräldrar hur man mår och om dom nu gör det nån gång i halvåret så säger man ju bara att det är bra.  Jag är inte sugen på att göra någonting alls och ifall man inte går till skolan är dagen helt förstörd för då kan man ju inte gå på stan eller nått, för då är jag alltid rädd att jag ska se någon i klassen. För är man hemma så är man ju sjuk. Fast sen är jag väl rätt töntig som inte vågar göra det också,fast finns inget att se i stan men ska man träffa en vän så kan man inte göra det.  Fast sen så mår jag ungefär grinfärdigt idag också. Men imorgon har jag redovisning som tur är i grupp så då blir det inte lika farligt åtminstone.

Nästa vecka och alla veckor framöver ska jag inte vara hemma iaf, fast det kommer jag aldrig hålla, men jag ska försöka att hålla det, så långt det går. Men nästa vecka åker jag ju till Göteborg så då kommer jag få nya krafter eftersom jag får hitta på något roligt. Var ju sjukt längesen, jag åkte någonstans nu.

Blir kanske att se på film med systeryster ikväll, fast jag vill inte alls göra något alls idag, men se på film kan jag alltid göra :). I dag har jag dom deprimeraste tankarna, så ni ska vara glad över att ni inte behöver ta del utav dom.

SOMMAR,SOMMAR,SOMMAR VAD JAG SAKNAR DIG! SKEPP O HOJ!

Fotograf:Crimsonmoon

Hoppas ni har en fin dag, själv saknar jag bara sommaren och känner mig äckligast utav dom alla. Ska äta frukost nu och dö eller inte, ska rasta hunden typ.

Jävla jobbigaste vecka på länge, jag kan inte koncentrera mig och jag fattar ingenting av nutidakonst uppgiften, men jag försöker fatta nu ska jag försöka hitta svaren på frågorna på nätet.

Jävla skitdag och skitliv och skitvecka, det kan bara bli bättre nu, detta år har inte precis börjat så jävla bra. Jag faller och allt går åt helvete känns det som, nu ska allt gå bra istället, jag menar det kan ju bara vända.

Ska försöka göra nutidakonsten lite iaf, så jag kan låna den andra filmen i morgon, sen ska jag kanske se på nått annat trevligt.

Puss

----------

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4292801.ab

http://allehanda.se/ här står det också om branden och det var i huset mina föräldrar bodde i när de var unga på tal om ingenting.

Man blir ganska rädd när man läser sånt här, när man inser att det är en feting brand mitt i stan och för någon vecka sedan var det brand på elgiganten. Man kan ju tro att det är någon pyroman som spökar här i stan.

Inatt så drömde jag om min psykologilärare det var läskigt, i morgon har jag psykologi jag får hoppas det går bra. 

Min dag blev rätt okej ändå, hämtade ut ett paket med fina muggar och skålar som jag ska ha när jag flyttar nån gång i framtiden, en klänning som inte var så fin så den ska skickas tillbaka och en finfin t-shirt.

Till något roligare så tänker jag lägga upp dagen i bilder

Dagens klädsel, jag tar alltid eller ofta på mig mjukisbyxor när jag bara är hemma för de är så sköna.

Pluggade lite, såg på charlie chaplin huhuhuuh, inte frivilligt, åt godis men det där godiset tycker jag inte om längre, det var godast första gången nu smakar det bara socker :(, försvarets hudsalva är jag beroende av likaså te fast detta gröna orient var inte så gott.

Tågbiljetter till Götet och fina bruttan.

När jag kom till Sanna skulle hon precis äta lite middag.

Sen så fikade vi och blev lite tjocka :* mums!

Denna film var en massa bra, jag tycker inte om thriller egentligen men den var inte så läskig i varje fall. Min syster somnade som vanligt dock hehe.

Jag dricker te i en fin kopp och jag smakade detta te det föll mig inte smaken, men kanske lite mer socker kanske det blir bättre.

Jag borde som vanligt gå och lägga mig nu när klockan är kvart över elva, men jag har bara tre lektioner i morgon, bara och bara, men fredag är rätt slapp, sen ska jag ta en fika med Karro efter jag slutat, det blir trevligt.

PUSSAR

 


Susanne

Det tycker jag absolut att vi ska göra. ^^ :*

2009-01-29    14:25:01    http://ultrapid.blogg.se/
miri

hoppas du mår bättre snart, tycker du ska se film under en filt och ha det bra. skit i skolstressen för nu. och du är inte ett dugg äcklig, däremot är du himla fin! kram påre

2009-01-29    14:38:06    http://bookofmiri.blogg.se/
ELLEN

Nej, dom är nog slut då. Fast rean uppdateras ofta, så håll utkik där, dom kommer säkert in igen! :)

Borde plugga, men sitter här och svarar på söta kommentarer :* Vad gör du?

Ta hand om dig <3

2009-01-29    16:15:35    http://ellerenellen.blogg.se/
Anonym

Du är inte äcklig, du är bra :*

2009-01-29    18:07:49   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback