Torsdag jag måste lära mig tycka om dig.

2009-01-08 | 14:41:29 | Direktlänk | | 4 Kommentarer

http://www.youtube.com/watch?v=41R1jN26b4I&feature=related mega bra låt med Kate Nash. Jag hatar såna här dåliga dagar. Då man vaknar upp och inte vill kliva upp, dum som man är så kliver man inte upp heller, sjukanmäler sig för att man är deppig. Jag måste ta mig i kragen och peppa upp mig sådana dagar istället för att bara tänka negativt. Betalade nyss finaste baskern som jag vann på tradera. Hoppas jag får den i veckan. I morgon ska nog jag och syster baka, jag ska till skolan, träffa finaste vännen om jag har tur.

Jag ska nog se en film tror jag det blir man alltid på bättre humör av, jag borde klippa mitt slitna hår till en fin page igen,jag vill träffa fina Lenita också som jag saknar sjukt mycket.

Men jag vill ju bara må fint och att någon håller om mig, sen vill jag träffa min busskompis,fina killen med det fina håret som alltid har så mycket att säga, som är fin mot mig alltid. Fast det är norbottenlänningen med. Såna fina människor uppskattar jag och hallonte och ellen, fina bloggar som får en på bättre humör uppskattar jag med.

Hatar att vara frusen jämt och att jag drömt dåliga drömmar flera gånger denna veckan,helt konstiga.

Gud vad jag saknar sommaren,värmen, nu snöar det bara och är jättekallt ute eller för varmt, alltså man klär sig för varmt så man svettas istället, men oftast är det för kallt. Här är jag och pappa vid mosjön när vi åkte hemifrån Umeå förra sommaren och han gör en rolig min. Jag saknar mitt hennaröda hår också och mitt knallröda hår, men jag ska vara brunhårig ett tag till. Det är också fint och färgen jag använder är billigast.

Det är så fint med sommaren för då kan man gå i kalla kläder utan att frysa <3. Där är min kompis hund och min älsklingshund ligger bakom mig.

Jag har vart rätt produktiv i dag ändå: plockat med tvätt, sett en hur bra film som helst inte här för att bli älskad en fransk jättefin film åhhh, promenerat med hunden 2 gånger, städat i mammas låda i sovrummet,städat i en kort låda jag har, dammsugat 3 rum, strykit, så lite duktig har jag vart allt.

Drömmen jag drömde inatt, det var krig, folk dog, man såg hur de bars kistor, jag började gråta, farmor var elak och slog mig, så inte så trevlig dröm. Tur hon är snäll i verkligheten. I morgon blir en fin dag, förutom att jag inte vet vilken sal jag ska vara i på första lektionen,sånt är så drygt. Snart ska jag nog hopp i säng och läsa en stund.

PUSS


ELLEN

Åh. Önskar att jag kunde vara hos dig och ge dig en stor varm kram nu. Att må dåligt är aldrig roligt, men trots det något man måste ta sig igenom biland. Jag har min pojkvän att tacka för att jag mår bra idag. Var på gränsen till allting när vi träffades, och hade vi inte träffats då, hade det troligtvis gått jäkligt illa för mig.



Den har varit okej. Höll mitt tal idag i skolan, och det gick sådär. Var så grymt nervös att jag trodde att jag både skulle kräkas och svimma. Annars irriterar jag mig massor på några utav mina klasskompisar som hela tiden ska lägga sig i Martins och mitt förhållande. Annars har det varit jättebra :)



DU är söt <3

kram!

2009-01-08    16:37:40    http://ellerenellen.blogg.se/
marie

Basker är fint, du får lägga ut en bild när du fått den :)

2009-01-08    17:35:24    http://lillbrun.blogg.se/
mli

åå kate nash! :D

gillar spec "mouthwash", "merry happy" och "foundations" :D

ha det bra!

2009-01-08    20:43:05    http://emeliemi.blogg.se/
ELLEN

Ja :) Är väldigt glad att han stått ut med mig. Inte det lättaste ska jag ta och tala om för dig ;D



Ja! Hatar dom! Vi hade ingen bestämd tids-gräns, men mitt sög hårt ändå.



PUSS!

2009-01-08    22:32:57    http://ellerenellen.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback