Tankar

2009-02-18 | 18:19:16 | Direktlänk | | 16 Kommentarer

Jag är på bättringsvägen men inatt kunde jag inte somna för att jag var alldeles igentäppt i halsen och orkade inte gå upp och ta ett glas vatten eller en halstablett, men jag somnade tillslut. Sov till tolv. I dag har jag iaf inte snorat och nysit lika mycket som alla andra dagar. Så det är på bättringsväg. Just nu knaprar jag på jättegoda små digestive kex för att stilla min hunger innan middagen och lyssnar på Lily Allen, trodde inte hon skulle vara så här bra, men jo visst är hon superbra!

Jag skulle pyssla och så idag med, men vårat lim är slut och jag orkar inte gå och köpa, får fortsätta mer på mitt projekt med fina bilder på väggarna senare. 

Fick mitt duschbad som jag vunnit på tradera idag och det luktar mums.

På tradera kan man fynda! Ifall man inte har body shop så att säga, men det fanns här förut, fast sen lades butiken ner, tråkigt nog. Så man får passa på om man finner nått på nätet eller om man åker till en stad där body shop finns. Detta duschbad luktar gudomligt gott och jag hoppas det är bra.

 

I dag har jag mest tagit det lugnt, tagit ur diskmaskinen och ska plocka i den senare. Jag diskade nyss men fanns knappt nått varmvatten och det var irriterande, sånt är alltid irriterande, så jag satte på varmvattnet och ska diska jobbiga grytor och sånt senare. Men jag tycker om att diska. Fler som gör det där ute? Jag åt potatisbullar till middag och det är ingen hit, men lätt att göra iaf.

 

Jag ska göra klart min uppgift i nutidakonst också, kanske se en film och i kväll ska jag försöka lägga mig tidigt och jag hatar att när man lägger sig kommer alla dumma tankarna, allt man borde göra, men inte gör, alla elaka tankar, ångesten, jag hatar att vara så ensam, eller nu har jag ju vart sjuk och så. Får hoppas jag träffar någon vän till veckan eller på fredag eller så.

 

 

Jag ska hitta på en massa i helgen eller jag vet inte, jag känner för att pyssla mera, baka mer cupcakes, göra god middag, tacopaj vore nått, det är en massa gott! Speciellt den som Lenita gör. I dag till frukost åt jag nyponsoppa med vaniljglass, det får man äta när man är sjuk, man får äta det annars också såklart, men det är så himla gott! 

Nu tänker jag lägga upp lite spännande bilder eller spännande och spännande, det återstår att se!

Pandafamiljen och söta lilla gula Pika!

Pandisarna.

Pika och Hello kitty.

Nalle Puh också.

Jag har en fin affisch på min vägg som jag köpte när jag såg på en dans föreställning som hette melo. Den var fin.

Jag har så deppig vägg, men jag försöker piffa upp den mer och mer. Jag har haft en deppodeppo period i mitt liv, när jag gick i högstadiet, då skrev jag och min vän som jag hade då som hette Linnea, en massa deppiga låttexter som jag ville ha på min vägg, det är bara nina rochelle dock. Usch. Om jag lyssnar på dom nu så får jag dåliga vibbar och börjar gråta istället. Så jag lyssnar på annan musik istället. Vi skrev på papper och satte upp på väggen också, dom river jag ner nu när jag sätter upp annat fint istället. Mitt påslakan är sött och jag försökte ta en snygg bild, fast gick inte så bra.

Jag har ett fint körsbär på min tröja och jag är inte så pepp på livet idag faktiskt. Det är bara grått ute och jag vill bli friskast, men snart så. Fast idag var det sol ute en stund på dagen, så jag tog en liten promenad med hunden.

Dom senaste tre dagarna har sett ut såhär: te,nyponsoppa,frukt,halstabletter,näsdukar,servetter,film,täcke,massa kläder,dusch,  tagit det lugnt,pysslat lite,sömnproblem, tankar, längtan,tankar på dig.

Jag har två olika sockar på mig idag och pappas stora blåa tröja, den är massa skön och varm.

I morgon ska jag gå till skolan och jag har lite ångest. Nu ska jag kika i bloggar och nån dag ska jag nog göra ett sött collage. Jag vet att detta inlägg inte blev särskilt roligt, men jag får skriva ett roligare nån annan dag. I morgon ska jag posta brevet och gå till skolan... Pyssla lite till mys!

 

Jag har fina gardiner i mitt fönster, fast jag vill ha nya, har haft dom där så länge.

Ska skriva i hop min uppgift nu och sen diska lite,måla naglarna fina ska jag också göra. Efter jag nördat runt lite på olika bloggar. Jag har ångest också.  Det suger. Jag har ångest för att jag inte kan vara med på idrotten i morgon och för att jag antagligen kommit efter i nutidakonst. Men jag kan alltid komma ikapp igen.

PUSS


ELLEN

Svar: TACK <3

puss!

2009-02-18    19:04:22    http://ellerenellen.blogg.se/
circus em

men många gånger är det faktiskt inte så! att röra på sig i rätt mängd kan hjälpa förkylningen på vägen.. beror ju i och för sig på hur förkyld man är.



min dag har varit suverän. har precis bakat kärleksmums som blev superba! hur var din dag?



all kärlek

2009-02-18    19:10:51    http://obstinate.blogg.se/
Susanne

Pandor och cupcakes kan jag fixa lätt. Men ja, lite mer borde det nog vara med så det inte blir så tomt. :) Kram!

2009-02-18    19:12:14    http://ultrapid.blogg.se/
Erika

Jag har blivit snuvig =/

Body shop är bra, jag blev ledsen när de lade ner här. Det känns som om fler och fler butiker försvinner nu. Speciellt i oskarsgallerian, den lär väl snart vara öde i den takt det försvinner butiker därifrån. Trist!



Vilka söta pandor! Min lillebror samlade på mjukispandor när han var liten.



Nu har jag lagt upp en dagens =D

Kram!

2009-02-18    19:26:57    http://morgondimma.blogg.se/
melissa

haha en sån gul nalle hade jag när jag var mindre ;p

2009-02-18    19:34:59    http://melissablogg.blogg.se/
J

Bra att du är på bättringsvägen! Ja, Lily Allens senaste singel är bra.

2009-02-18    19:37:29   
MizthaNguyen (v.

svar: jaa vad gör du då? ;D

2009-02-18    19:38:12    http://mizthanguyen.blogg.se/
Anonym

hejsan

jag blir bara sjukare och sjukare tyvärr

älskar body shop!=)'haha ja, man måste ju det för att hålla kvar intresset, eller blir det för många tycker du?

kul att du håller med mig=)

puss

2009-02-18    19:55:00    http://bluediva.blogg.se/
Umma

Hade inte en susning att man kunde köpa sådant på tradera. Så bra! Men är de helt nya? Hur funkar det? :)



Fina gardiner. Jag är lite kär i elefanter (samlat på mig ett gäng då jag secondhand-shoppat)...

2009-02-18    20:04:10    http://umma.blogg.se/
Linda

Det var sämst när Body Shop lade ner :( Visserligen handlade jag sällan där, det är dyrt och jag hade lite pengar på den tiden. Men det var ändå kul att gå och titta dom önska sig saker eller fynda på rean :)

2009-02-18    20:25:45    http://taggtroden.blogg.se/
A -*

Hoppas du haft en bra dag:)

2009-02-18    20:51:43    http://amandavardet.blogg.se/
Linda

Ja det luktar underbart! Köper ofta bodyshop- grejer i present till folk. Själv är jag kass på att använda sånna grejer och så kör jag ju mest med egentillverkade grejer och oljor och sånt :)



Mjo jag har slutat plugga. Men jag har ändå en uppsats som jag måste göra. Och så funderar på att läsa de sista tre terminerna som ger mig en lärarexamen till hösten eller nästa vår och då måste jag skriva klart uppsatsen. Men jag tänkte att jag tar det som det kommer. När jag väl kommer på något som VERKLIGEN vill skriva om så kan jag börja när det känns bra. Inte för att jag måste. Men nu kanske jag ska börja lite smått i vår :)

2009-02-18    21:56:09    http://taggtroden.blogg.se/
MizthaNguyen (v.

svar: haha awu okej :D jag ska nog täa sen leta efte cigg sen fortsätta leka med min keps :D

2009-02-18    22:13:03    http://mizthanguyen.blogg.se/
melissa

Melissa svarar: taack och det hopaps jag med ;/

2009-02-18    22:18:30    http://melissablogg.blogg.se/
Linda

Precis, Body Shop är kanon!!! :D

2009-02-18    22:47:31    http://taggtroden.blogg.se/
andreas

där är dom!!!!!! woho. jag vet itne vad det är som är så kolt med pandor. och koalor. dom har så härlig attityd. sover hela dagen sen när dom ska para sig hoppar honorna ner från träden för dom vill inte bli våldtagna. go koala! pandor är så rolig. spec. klippet på internet när en panda nyser. haahha skrattar flera minuter.

2009-02-19    10:03:06    http://nanana.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback