Onsdag

2009-02-25 | 13:29:58 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer

I dag sov jag länge. Har ångest och det är sol ute, men solen känns mest som ett hån. För att jag ska må bra, vilket jag inte gör. Jag ska gå ut med min underbara hund i solskenet (tänkte gå runt höglandsjön) men eftersom min hund löper och pissar femhundra tusen gånger, så känns det drygt att gå så långt. Så blir nog en liten promenad med henne istället.  Sen ska jag plugga. Det vet man ju alltid hur bra det går när man inte mår så jättebra. Fast idag har jag bestämt mig för att det ska gå bra.

Jag hatar att vara utan inspiration, men ska rasta hunden, fixa i köket, baka chokladrutor hade jag tänkt och plugga. Så det blir nog rätt okej dag på det stora hela, ska äta godaste middagen också thai wokgryta med ris mums!.

Jag skulle vilja må som jag gjorde den här dagen. Minns att jag mådde bra då.

BAJS! Jag blir så irriterad när man ska baka och inte har alla ingredienser, får baka chokladrutor senare ikväll då! Ska leka på mitt rum nu, dammsuga och städa upp lite.

I dag är det mest ångest och mina chokladrutor blev inte så fina, för jag hade för lite glasyr,vilket som sög. Tror jag ska gå och lägga mig snart. Har inte pluggat heller, men det får jag ta igen i morgon. I dag köpte pappa en bok på rean nämligen inte vilken bok som helst utan:

Min pappa är som han är, så är det bara.

Haha!

Joråsåatte.

Jag hatar att jag tycker min kropp är tjock och äcklig, fast det kanske den är. Jag måste gå ned i vikt, men jag kommer inte bli nöjd ändå. Ska börja promenera mera och börja simma, måste bara få pengar eller bli rik, så jag har råd med det. Buuuuh, man skulle haft lite mer pengar.

I morgon ska vi antagligen på teater och det blir ju trevligt iaf får man hoppas. I dag är jag negativ och borde gå och lägga mig. Har publicerat för många inlägg, så jag skäms lite också. Vill ju högst publicera 2 om dagen eller så. Känns som om man inte har något liv  ungefär.

Jag snorar,knarkar te och har ångest som vanligt. Ångest inför det mesta. Fast när jag inte tänker på det, så har jag inte det (ungefär).

Nej, ska nog klippa av mitt hår snart, så jag får nytt och fräscht hår. Snart är det sportlov och vad händer då? Jag vet inte alls vad som kommer att ske. Jag vill hitta på en massa saker. 

I dag har jag:

-klivit ur sängen, promenerat med hunden, städat, läst, bakat, ätit, druckit te, sett lite på popcirkus, åkt bil, hämtat ut paket, promenerat med hunden igen, fixat i köket typ, pysslat,fotat.

Jag tror jag vet vad jag behöver för att må bra, fast det är ju den saken som är så svår. Det där med kärlek. Skaffa sig en pojke eller flicka. Det är ju ungefär det svåraste som finns. Den ploppar ju bara upp där. Man ska ju inte behöva leta. Den tycker jag ska bara ploppa upp. Det vore fint. Det vore fint om du bodde lite närmare. Det vore fint om jag hade mer pengar. 

Tänk att få vara kär. Det är ju bland det finaste som finns att få hålla någon i handen.

Puss.


Umma

Fi fanken vad jobbigt det är med vovvsingar som ska kissa sådär många gånger. Ibland tror jag att de låtsaskissar bara för att de vill stanna och nosa! Hoppas du får en skön sväng iallafall... Tålamod :)



2009-02-25    14:28:08    http://umma.blogg.se/
Ralf

Jag gör gymmix, det är kul, har ni inte det däruppe? Roligare än att promenera. Man träffar folk och bra medicin mot ångest med. När kroppen mår bättre mår själen bättre, faktiskt.



Hoppas nån ploppar upp :)

2009-02-25    23:06:44   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback