Kommentar

2009-02-25 | 13:18:16 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer

Ursäkta, men efter att ha läst din blogg ett tag verkar det som att du är lite naiv? Du verkar bli "kär" i alla som säger klyschiga saker till dig? Och alla dina dikter om "långa promenader i månskenet" och annat klyschigt... du verkar leva i någon slags poppare-fjortis-dröm där allting blir bra bara man har randiga kläder, fina koppar att dricka té i och någon att göra alla fjantromantiska saker med.

 

HAHAHAHAHHAHAHAHAH! Dagens kommentar. För det första Anna, varför läser du min blogg om du tycker så? Jag lever inte i någon poppar fjortis dröm för det första. Jag har nästan inga randiga kläder och jag tror inte att allt blir bra om man har någon att göra alla dom där sakerna med. Dessutom är det inte fjantigt att göra romantiska saker, du kanske aldrig har upplevt dom där romantiska sakerna så du vet inte hur det känns?

Jag blir inte kär i alla som säger klyschiga saker till mig, dessutom så är jag inte kär i honom. Jag tycker det bara är fint när någon säger fina ord och vill publicera det i min blogg. Jag skriver ju dikter om vad fan jag vill, och det behöver ju inte du bry dig om Anna?

Om jag kunde så skulle jag blocka din ip adress. Jag fattar inte vad det ger att skriva en sån där kommentar. Men visst man får säga vad man vill. Tycker du så, så får du tycka så. Men jag lever inte i nån jävla poppar fjortis dröm iaf.

Om du tycker det är roligt att hoppa på andra och du kanske skriver liknande kommentarer till andra. Jag är säkert naiv, men jag blir inte kär i alla som säger klyschiga saker till mig. Jag blir bara glad när någon säger det.

Tack och bock.

Jag har dåligt självförtroende och tar åt mig utav såna där kommentarer det är sanningen.

Som sagt jag hatar såna som ska lägga sig i mitt liv. Det är frustrerande. Säger ni något liknande så tar jag bort kommentaren. SÅ ingen mening att kommentera något sånt där.

Dessutom är det inget fel på fina muggar eller randiga kläder.


Susanne

Vissa människor kan som sagt inte ge fan i att lägga sig i andras liv. Fruktansvärt frustrerande. Det går förresten att blockera IP-nummer, men jag är så dålig på att förklara saker, så blir lite svårt.



Tycker du i alla fall ska stå på dig. Och jag som kännt dig i ett antal år och vet hur din stil är så vet jag med all säkerhet att du knappt har några randiga kläder. Och det är inget fel med att ha fina koppar, jag själv älskar att köpa sånt. Och secondhandfynd är det inte heller något fel på. Samma gäller romantik.



Saknar dig vännen <3

2009-02-25    14:14:36    http://ultrapid.blogg.se/
Linda

Men Gud...! Suck! Jag fattar verkligen inte varför folk ska kommentera saker de inte vet något om. Jag förstår inte vad det är för människor som sitter bakom sina dataskärmar i sina pojk och flickrum och får för sig att de bara måste skriva taskiga saker till andra. Tro mig - det är INGET att bry sig om! Du är så bra PRECIS som du är Lisa!

2009-02-25    18:28:52    http://taggtroden.blogg.se/
ingrid

så man ska inte få ha de romantiskt?! tycker de är bra att du är dej själv(:

men jisses, att dom ens orkar kommentera såntdär.

<3

2009-02-25    19:01:07   
Erika

Såhär blockerar du ip.adresser:



Gå in på översikt för din blogg - inställningar - moderering - och där har du två rutor, den översta är ip-adressfilter och den undre är ett textfilter.



Sådana där kommentarer är helt onödiga, förmodligen en trist typ som inte har annat för sig i livet än att sitta och reta upp sig på bloggar.

Normalt så fortsätter man ju inte läsa en blogg som man inte gillar, men det finns många som inte har alla bananer i klasen där ute, så att säga.

2009-02-25    19:18:22    http://morgondimma.blogg.se/
Jonas

Skicka dem till min blogg!

Jag tycker faktiskt det vore lite trevligt och få lite kritik om min blogg. Än bara positiva kommentarer. Jag tror att ju mer elaka kommentarer man får desto fler besökare får man, kolla t.ex. på Blondinbella! De är avundsjuka på dig helt enkelt.

2009-02-25    19:23:33    http://www.taza.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback