Fredag

2009-02-13 | 12:19:41 | Direktlänk | | 4 Kommentarer

Jag mår fortfarande inte bra, men det är på bättringsvägen, psykiskt alltså,men jag orkar inte göra så himla mycket, men jag ska ta ur diskmaskinen och tvättmaskin och göra lite fint snart och jag ska ev baka cupcakes idag.  Jag blev så arg på mig själv för att jag inte tog mig till skolan idag, visserligen vaknade jag kvart över åtta, sen gick det inte en sekund innan jag somnade om till nio igen, och då hade jag typ missat hela första lektionen, men som sagt , det är nya tag nästa vecka!

Det är en massa kallt i detta rum som vanligt, så jag ska nog ta på mig tjocktröja snart, borsta mina tänder, för jag har världens äckligaste smak i mun, jag hatar hur det smakar innan man har borstat tänderna. Gå ut med hunden senare. Slappa ikväll och sova tidigt kanske.  I helgen ska jag göra klart mitt arbete om Andy Warhol, jag har inte så mycket kvar iaf, hitta monolog och sånt. Ta det lugnt och försöka hitta på något roligt. Jag måste packa upp maten som mamma handlat också när hon är tillbaka. Så jag kommer nog göra en del saker idag ändå.

Just nu lyssnar jag på kristoffer hedberg- ikväll är vi rebeller. Så himla bäst! Kristoffer hedberg är så sjukt underbar.

Hoppas ni får finaste dagen

-------

Jag drömde mycket konstigt inatt, en dröm var om att jag åkte utomlands med min förra skola, jag var i göteborg först och satt på  en väg, jag såg på nått framträdande, jag var arg på min syster sanna, sen när vi åkte tåg utomlands så glömde jag packningen, hittade den sen,dom i min nuvarande klass var också med på nått hörn också drömde jag en till massa konstig dröm.

I dag är det soligt och jag var nyss ute, det var härligt!

Huhu, jag bakade nyss cupcakes och jag blev ej nöjd, för dom blev inte så där fluffiga och fina, för jag hade för små formar, måste köpa större till nästa gång, eller att jag tar hälften så lite smet eller så. Nu blev dom bara jätte konstiga. Men första gången ska det inte bli perfekt eller nått.

Dom ser inte så goda ut eftersom dom inte har vart i frysen ännu, men nu har jag lagt dom i frysen, så dom stelnar iaf. I morgon ska jag baka chokladmuffins fast då ska jag ta mindre smet, så dom blir fina också ska jag ha chokladhjärtan i eftersom det är alla hjärtans dag huhu.

Just nu vill jag bara ha middagen vi ska äta i dag, det blir tacolåda, jag lägger upp receptet sen ifall det blir gott, och ifall det är något ni vill se mer utav i min blogg,recept, dagens outfit, mattips, vad som helst, så säg vad jag ska skriva mer om! Eller ska vi kanske ha en frågestund nån gång? Nån som  vill veta mer om mig?

Bara skriv på isåfall. Så jag vet vad jag kan hitta på.

Nu har jag iaf lagt upp massa kategorier så jag ska få mer ordning i min blogg och så man kan lättare se om det är nått speciellt man vill se.

Nu har jag fixat en massa, men nu orkar jag inte fixa nå mer, från o med nu ska jag lägga upp i de kategorier jag har om jag har nått sånt att lägga upp hehe.

Uppdatering: Mina cupcakes blev finare då dom stelnat och imorgon ska jag göra fina chokladmuffins, som sagt baka är det bästa som finns och jag ska lägga upp tacoreceptet senare, för det blev massa gott. Nu sitter jag och umgås med min syster och lyssnar på håkan, mys!

I dag unnade jag mig coca cola med is i på en fredag och allt hehe. Det var mums!

Mums med morötter och vitlöksdip, jag åt inte upp allt själv hehe!

Mackor med philadelphiaost mums! Fast det ska va gurka på med men jag var lat, nu dricker jag te i min tekanna som jag fick när jag fyllde år och en utav de nya kopparna, hallonte är det, mumma!

Nu har jag lagt upp en massa recept på en gång, hoppas ni får nytta av dom nån gång hehe.

-

Detta inlägget är det längsta på länge eller nej tror jag inte alls. Jag är hungrig men orkar inte äta något. Jag spenderar natten med att prata med en finfin internetvän han är så underbar "min" alldeles egna kirunabo också lyssnar jag på kate perry och tänker litegrann.

Markus säger:
Alltså åååh du är så himla fin ju :*

ÅHHHHHH Jag bara börjar le..

 

Innan jag hoppade i säng tog jag egopics här är en utav mina sov t-shirts denna fick jag när jag var elva år utav min syster i julklapp. Den är en massa stor, fast sliten dock och det var jag som valde trycket som är på den, det står Lisa, är nallepuh och stjärnor på hehe.

 

PUSS


marie

Jag ska nog också baka ihelgen. Har köpt en till såndär hjärtform, så kan man göra dubbelt så många muffins <3

2009-02-13    13:41:25    http://lillbrun.blogg.se/
Erika

Drömmar kan vara bra tokiga ibland. Men vad kul att vara i stockholm, där var det längesedan jag var. Undrar vad det var för operation jag hade gjort? =D



Jag tycker om recept så lägg gärna upp fler sådana. För det mesta behöver jag inspiration när jag ska laga något och det är kul att få det i bloggar.

Annars så gillar jag egopics som i outfitinlägg till exempel. Det är kul att se mycket av en bloggare man gillar =)

2009-02-13    18:26:04    http://morgondimma.blogg.se/
Malin

svar; KOM & KRAMAS MED MIG :*



Jag ska lägga upp saker jag vill sälja :> jag har knäppt kort på allt & så. nu är det bara det att jag ska lägga upp det också x>



Men du, var är närmsta stället för dig som dom kommer till? Eller ja, du har ju inte råd heller. Bajs :< jag vill så gärna se dem! Jag funderar nästan på att åka ner till Stockholm & kolla på dem där.

2009-02-13    19:38:08    http://hallonte.blogg.se/
Markus

Söt du är då :*

2009-02-14    17:44:05   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback