Drömmar

2009-02-22 | 13:25:10 | Direktlänk | Dagens outfit | 4 Kommentarer

Jag klev nyss upp, jo idag sov jag länge. Jag drömde en massa inatt. Jag drömde att jag var i en liten stuga, skulle ge en gammal lärares gubbe, sockar eller hur det nu var, hel konstigt var det. Sen skulle vi färga mat med karamellfärg, jag och min gamla klasskamrat som mode design. Sedan så var det en massa små barn. Sen var jag plötsligt med Lenita, vi var på nån fest, hon tatuerade sig, nått jättestort,hon blev missnöjd också, jag vet inte vad det var. Sen var vi plötsligt i en jättestor byggnad och det gick inte att komma ut därifrån och jag var på jättedåligt humör och slog sönder nått glas där inne. Det var en massa från min högstadieskola där och massa random folk.

Sen så visste jag inte hur skulle jag skulle ta mig till Göteborgs Central och allt var jättekonstigt. Jag kom inte dit iaf. Sen var jag plötsligt hemma och packade, var jättestressad, lenita var med mig hemma med, men jag skulle ju åka till göteborg för att träffa henne, det var ju lite knasigt.

Sen  så kom bilen då och då var det Alexander som jag gick i parallel klass med i högstadiet, vi pratade om teater, och så. Sen  vaknade jag.

Man kan drömma konstigt ibland alltså.

Nu ska jag käka frulle och sedan rasta hunden, sedan ska nog jag och pappa se någon film eller så.

 

dagens middag: gravad och rökt lax med gravlaxsås, potatissallad och sallad, mums! Jag gjorde ett undantag och åt lite fisk, bara för att det är så gott.

Dagens outfit: kofta ifrån lindex, klänning:H&M, linne som är under:lindex eller något. 

Just nu spirar det lite ångest i min kropp och strax ska jag åka iväg en liten sväng, för jag måste bära upp det min syster har handlat, för hon har ju hunden att ha i kopplet hehe. 

Sedan ska jag svara på era frågor, ni har 40 min till på er att ställa en fråga, sen ska jag äta en god macka med grav lax på mumma.

Just nu har jag ångest. Ska gå och läsa i nån pjäsbok och lägga mig snart. Jag är less på att må dåligt. Men bara jag som kan göra något åt det.

PUSS 


lenita

skum dröm. tur att det inte var en sann, med tanke på tatueringen. fniss.

2009-02-22    14:39:34   
Umma

Om du la dig vid fyra var ju det där ingen sovmorgon. :)

Lyckades du pyssla med typ ingenting idag sedan? Och jag håller med, vissa dagar är sånna. Hade önskat att jag kunde göra samma sak... Men oron och stressen inom mig gör oftast att det inte går.



Somna nu lite tidigare inatt va?!

2009-02-22    20:46:43    http://umma.blogg.se/
M

Om du var ett djur, vad för djur skulle du vara?

2009-02-22    20:54:17   
Else

åh lax vad gott.

2009-02-22    21:17:10    http://finkultur.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback