TILL SANNA DARLING!

2009-12-16 | 00:09:19 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
Du är den finaste systern jag har. Vi bråkar aldrig. Mest när vi var yngre. Men nu är vi mer som kompisar fast syskonkompisar. Kompisar som är syskon helt enkelt. Du är snygg som få och jag blir avundsjuk ibland men när jag är snygg eller känner mig snygg. Så tänker jag att jag måste ha ärvt det utav dig eftersom vi är syskon. Du ville inte klippa lugg för att du trodde vi skulle bli så himla lika, men det blev vi ju inte. Många människor tycker att du och jag är jättelika i utseendet. Men jag ser inte så många likheter. Eftersom det är rätt så svårt. Att kunna se det själv. När du mådde jättedåligt för flera år sedan nu, så var jag alltid så himla rädd över att du skulle ta självmord. Än fast jag visste att du inte egentligen hade såna tankar. Du skadade dig själv bara för att överleva sa du men jag förstod inte riktigt det där. Jag var bara så rädd att du skulle skada dig själv alldeles för djupt och när jag läste din helgondagbok, så blev jag alltid ledsen och jag såg när du hade nya skärsår. Sen blev jag så sjukt glad när du plötsligt träffade din stora kärlek. Nämligen Robert. Jag märker verkligen hur han är bra för dig. Hur glad du är när du är med honom och hur du har utvecklats som person med honom. Det gör mig så himla glad över att få se dig glad. Eftersom jag vet att du inte mått så bra alla gånger och hur han fick dig att sluta skada dig själv. Våga prata mera och njuta utav livet. Det gör mig så glad i hjärtat och än om ni skulle åka utomlands till Paris på eran 3 årsdag nästa år, så gör det ingenting. Det är klart ni ska få åka på en resa tillsammans än om jag blir avundsjuk om ni skulle åka till Berlin eller Paris, eftersom jag vill åka dit. Men du är ju äldre än mig. Så det är klart att ni ska få åka dit om ni nu skulle göra det, eftersom det var så billigt att åka dit.

Jag är hemskt glad över att du finns i mitt liv och att vi är mer vänner nu än syskon som vi var när vi var små och hur du lärde dig att acceptera att din lillasyster faktiskt är längre än dig. Än fast du hatade att jag var längre än dig när vi var små. Men sen när du började fatta intresse för skor så bär du ju högklackade skor och vi blir lika långa. Men du ska bara veta hur många gånger jag har hatat att du fick större bröst än mig. Som när jag var avundsjuk på att du hade lite större bröst än mig och mina aldrig växte. Men sen så insåg jag att små bröst är ju det bästa som finns, för då slipper man använda bh och de hoppar inte när man går. + att små bröst är det finaste som finns.

Vi har gått igenom så mycket tillsammans och jag skulle göra allt för dig om du blev deprimerad och föll så djupt igen. Jag är kanske inte alltid så bra på att visa det att jag verkligen gillar dig så mycket som jag gör. Det var därför jag kände att jag när jag såg den här helt sjukt snygga bilden på dig att jag ville ägna ett inlägg om världens finaste syster i hela världen i min blogg till dig. Jag minns ju att du tyckte det var så konstigt att jag märkte att du hade skadat dig själv, varje gång jag märkte det men jag såg det så himla väl och jag märkte varje gång du inte alls mådde bra. Men nu idag är jag bara så sjukt glad över att du mår bra och för att du har världens finaste pojkvän. Det gör mig väldigt glad i hjärtat. Jag hoppas att ni ska få hålla ihop i flera år till. Men det tror jag eftersom ni passar så himla bra för varandra.

Förresten kanske ni tror att jag har bara en syster, men jag har en till, men hon är 5 år äldre än mig och man kan inte komma nära alla sina syskon. Jag och Sanna har helt enkelt en massa gemensamt som gör att vi är så himla nära varandra, endel liknande intressen och sådär.

Du är underbar Sanna och jag älskar dig än fast jag nästan aldrig säger det, men du ska veta att jag gör det ändå.


Hoppas du ska bli glad för ditt alldeles egna inlägg från mig på min blogg. Ett helt inlägg bara tillägnat till dig från mig, allt kommer ur mitt hjärta dessutom.



Om ni tycker att jag är snygg så kan ni tänka att jag har bra gener :). Fast jag är glad över att mina fina föräldrar skapade oss och gjorde oss så himla fina. Jag gillar min syster Elin en massa med, men vi har inga direkt liknande intressen som gör att vi inte kan umgås så himla bra ihop, men Elin är sjukt bra att ha om man behöver hjälp med datorn, vill åka någonstans eller så eftersom hon har körkort hehe.

Äsch mina systrar är lika bra, men Sanna är den jag kommit närmast utav dem. <3

sofia schöön

hihi, din syster är väldigt söt, ni liknar varann! :D fan, jag fick aldrig några systrar, bara bröder! fast det är inte fy skam. ;)

2009-12-16    08:43:05    http://hellozimzim.bloggspace.se
siv

oj har du en till syster? :D har du ingen bild på henne? skulle vara roligt att se hur hon ser ut, om ni är lika varann! :)

2009-12-16    10:37:55   
Hanna

Åh, vad fint!

2009-12-16    12:50:35    http://helh.blogspot.com
Anna

oh, snygg syster!!!

2009-12-16    13:15:24    http://splashingthewine.blogspot.com
Sanna

Aww gullunge! <3 Kunde inte låta bli att bli lite tårögd när jag läste det!



Love you too min lilla fis! <3



Puss och kram!

2009-12-16    18:45:44   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback