Svar på en kommentar.

2009-12-20 | 16:09:13 | Direktlänk | Tankar | 10 Kommentarer
Erika:
ni har inte setts men bestämt att ni ska rulla runt? ledsen om jag krossar nån fånig bubbla nu (har själv haft såna) men för att ni kommer överens på nätet betyder det ej att personkemin irl är densamma. tyvärr. :(


Tyvärr. Du gör mig inte ett dugg rädd. För jag har magkänslor och mina magkänslor stämmer som tusan alltid så det så. Dessutom har vi pratat i telefon i flera timmar och kommer sjukt mycket överens där med.

Tycker det är dumt att säga sådär. Vi har inte ens bestämt att vi ska rulla runt. Vi har inte bestämt någonting. Vi säger bara roliga saker ibland. Rulla runt är ett roligt ord. Man får väl tamejtusan drömma sig bort lite? Drömma är det bästa man har.

Jag kan inte säga att det kommer gå jättefint när vi träffas. Men jag känner det på mig. Jag är en sån människa. Som alltid har tur när jag träffar internetmänniskor. Så det så.

Jag har träffat sjukt många människor på nätet och det har gått bra varenda gång nästan och så fin som han är och vi är SJUKT lika personer. Så kom nu inte och säg att vi inte kommer trivas när vi träffas.

Ursäkta. Jag blev bara lite upprörd. För jag har magkänslor och han och jag är så sjukt lika. Så det så. Eller inte lika på allting. Men ni förstår vad jag menar. Ok.

Den där kommentaren kändes bara lite onödig tycker jag. Bara för att hon vet det utav sina erfarenheter så betyder det inte att jag har såna erfarenheter. Du får gärna säga emot mig. Jag skiter i det.

PS: VAD FAN ÄR EN FÅNIG BUBBLA? ATT VARA FÖRÄLSKAD I NÅGON SOM ÄR DET I EN ÄR JU FAN DET FINASTE SOM FINNS? DET ÄR JU DÅ KÄRLEKEN ÄR SOM FINAST. SNÄLLA JAG VILL INTE HA FLER SÅDANA DÄR KOMMENTARER. DET ÄR MITT HJÄRTA SOM BESTÄMMER.

Jag blev bara lite ledsen. Men jag tycker man kan hålla sånt där för sig själv ändå. Jag är en klok människa som vet vad jag gör och jag lyckas himla ofta med det  med. Så det så!

Hejdå.



Erika

Bara för att den som skrev kommentaren har haft sina erfarenheter så betyder det inte att alla andra har haft likadana som henne.



Alla har olika erfarenheter och dina råkar vara bra. Jag tror absolut att ni kommer att trivas när ni träffar irl!



Kramar!

2009-12-20    16:31:27    http://morgondimma.blogg.se/
marie

Meh så oförskämt! ingen annan än ni själva vet hur ni känner!

2009-12-20    16:51:08    http://lillbrun.blogg.se/
Dannofino

Det kommer gå jättebra, jag känner det ända ner i tårna.

2009-12-20    18:54:21    http://witheverystarfall.blogg.se/
Linda

Hrmm.. visst att man kan lyfta ett varningens finger i alla vänlighet och påpeka att det KAN bli så att det inte blir som man tänkt. MEN, man behöver inte vara spydig och nedvärdera någons känslor på det där sättet!

2009-12-20    19:26:17    http://taggtroden.blogg.se/
Tilde

SNYGG HEADER! :D

2009-12-20    19:34:48    http://tildesj.blogg.se/
Tyra

men alltså det är superfint att du är förälskad raring. jag tror mer hon menar att OM allting nu går fel irl, för man vet ju trots allt alltid, så ta inte det alltför hårt. försök vara realistisk och lite negativ FAST du har bubblande kärlekspirr i magen, för det är ju trots allt så att om du är negativ till det så blir det ju ÄNNU finare när ni väl ses och det visar sig att det är precis sådär purrimurrigulligt irl också. det var allt för mej. pusshej!

2009-12-20    21:05:55    http://tjugotva.blogg.se/
CArin

Kör på bara. Magkänslan är nästan alltid den rätta. Lycka till =)

2009-12-20    22:38:36    http://carinbengtsson.blogg.se/
Isabella

Du ÄR en klok tjej och det är synd att vissa har så lite för sig att de måste förpesta andras bloggar med elaka, svartsjuka kommentarer.



Jag hoppas att det går strålande fina du!

Kramar

2009-12-20    23:11:54    http://cocaineblues.devote.se
Devinia Euvel

Det där var bara en onödig kommentar. Jag tycker du ska köra på, du är värd en bra kille och han verkar verkligen vara det. <3



sv; jag mår faktiskt ganska bra. Lite snorig bara. :P Men jag orkade i alla fall att gå ut med Pär på krogen en stund ikväll så. Ja, vi kan ju ta en fika på tisdag sedan kanske du kan följa med hit hem och pierca dig. :) Eller så köper vi med oss fika hit så kan vi kolla på film här och pierca dig sedan. ^^ <3

2009-12-21    00:09:06    http://ultrapid.blogg.se/
sofia schöön

men usch, vilken elak kommentar! :( jag menar, alla vet att det kan finnas risker och brister när man lär känna någon via internet, men man behöver ju inte trycka upp det i ansiktet på folk. det är sjysstare att låta personen i fråga prova själv om det funkar. (för det mesta iaf.)

jag tror och hoppas att det kommer gå bra iaf. lycka till!

2009-12-21    21:38:36    http://hellozimzim.bloggspace.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback